Голос країни залишився без Монатіка: він тепер проти них

Минулого тижня “Новий Канал” розсекретив назву та формат музичного шоу, кастинг на який оголосили ще раніше. Втім ані подробиць, ані імена зіркових тренерів не оголошували. В мережі почали обговорювати: невже повертається “Фабрика зірок” або ж “Шанс”. Ці шоу з 20 років тому подарували українському шоу-бізнесу чимало знаменитостей.  Втім, незабаром почнуться зйомки шоу “Неймовірні дуети”, яке вийде на телеекрани вже цієї восени.За механікою воно трохи легендарний проєкт “Шанс”. Бо займатися з вокалістами будуть зіркові наставники.

Першою стала співачка KOLA, яка свого часу дві підкорювала телешоу “Голос країни”, але так і не перемогла там. Інформатор-Україна дізнався в соцмережах “Нового каналу”, хто став другим наставником шоу “Неймовірні дуети”.

Разом з KOLA працюватиме з вокалістами співак Дмитро Монатік (MONATIK). Що цікаве, він також свого часу був в проєкті “Голос країни”, але у тренерському кріслі (9-10 сезони). Вибір продюсерів шоу “Неймовірні дуети” невипадковий – Дмитро став першим українським поп-артистом, який зібрав НСК “Олімпійський” (Київ). Йому належить обрати двох талановитих аматорів з тисячі охочих та підготувати їх, аби разом запалити на великій сцені.

“Як на мене, кастинг – це один з найцікавіших моментів співпраці. Саме тоді відкриваються різні сторони особистості. Я завжди дивлюся в очі учасників та помічаю, наскільки вони горять. Так розумію для себе, як сильно співак чи співачка хоче цього. Очі справді показують дуже багато. Голос – не завжди основне, адже його можна розвинути. Головне для артиста – це особистість і красивий тембр”, – прокоментував свою участь в телешоу Монатік.

Зіркове оголошення від

Зіркове оголошення від “Нового каналу”. Фото: Instagram/novy_channel/

Згодом до наставників учасників шоу, KOLA та MONATIK, приєднаються ще кілька зіркових коучів, які дадуть молодим українським виконавцям шанс заспівати на великій сцені.

“Над проєктом “Неймовірні дуети” працює крута команда професіоналів, яка точно знає, які особистості потрібні цьому часу та аудиторії. А я знайду спільну мову з усіма талановитими і трудоголічними. KOLA – якраз одна з тих, хто щодня доводить своєю працею: все, що вона має, – заслужено. Вчора я вручав їй нагороду як “Найкращій виконавиці” року (на премії Yuna-2024. – Ред.), з чим ще раз вітаю її. Я завжди бачив талант KOLA, в неї дуже потужний голос”, – підсумував Дмитро.

Монатік та Квіткова нагородили KOLA на Yuna-2024. Скриншот: Instagram/

Монатік та Квіткова нагородили KOLA на Yuna-2024. Скриншот: Instagram/natella_kirs

“Неймовірні дуети” – це музичне талант-шоу, над створенням якого працює “Новий канал” разом з Friends Production на чолі з відомим продюсером Олексієм Гончаренком. Останній працював над такими телепроєктами, як, зокрема, “Танці з зірками”, “Від пацанки до панянки”, “Богиня шопінгу”, “Фабрика зірок 2-3” та інших.

Щодо “Неймовірні дуети”, то у проєкті кожен співак-початківець може стати зіркою не виходячи з дому. Для шоу шукають насамперед авторів і виконавців власних пісень, адже вони є провідниками ідей. Талановиті, харизматичні та цілеспрямовані аматори отримають шанс вийти на велику сцену та заспівати дуетом з видатним українським артистом. Щотижня з тисяч охочих зіркові коучі відбиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва й готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця “Неймовірних дуетів” оберуть у суперфіналі наживо.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *