Демі Мур грубо відповіла глядачеві в Каннах та викликала хвилю обурення

Складається враження, що кінофестиваль у Каннах цього року особливо позначається на нервах зірок, що приїхали туди. Актриса та співачка Келлі Роуленд, наприклад, не впоралася з емоціями та прямо на червоній доріжці намилила голову співробітниці служби безпеки. Демі Мур вирішила піти ще далі та відірватися на одному з глядачів просто на гала-концерті.

Зірка «Привида» готувалася оголосити вихід співачки Шер на сцену і в найбарвистіших епітетах розповіла про її заслуги. Не забула і про премії «Оскар» та «Еммі». Але один із присутніх глядачів відпустив із зали на адресу Шер негативний коментар. Це спричинило те, що Демі Мур перестала бути чемною.

«Гей, ти там, у задній частині зали, ти лауреат премії “Еммі”? Я, чорт забирай, так не думаю», – лаяла Мур чимось незадоволеного глядача.

Демі Мур заступилася за колегу

Демі Мур заступилася за колегу

Прихильники прийшли в повний жах, дізнавшись про те, що сталося. Вчинок Демі Мур вони піддали жорсткій критиці. Як і саму акторку.

«Демі Мур слід подумати над тим, наскільки насправді ці заслуги неважливі в порівнянні з реальними людьми»:
«Коли блазням дали мікрофон і вони вирішили, що вони кращі за решту. Нарцисизм не знає меж»;
«Демі показала свою справжню натуру»;
«Завжди здавалося, що в цьому “солдаті Джейн” є щось дешеве. Вчися гарним манерам, маленька дівчинка», – пишуть користувачі Мережі.

Демі Мур зі своїм собакою та Белла Хадід

Демі Мур зі своїм собакою та Белла Хадід

Після 27-річної перерви

Демі Мур з’явилася на червоній доріжці Канн вперше за 27 років – востаннє вона була присутня на найстарішому кіноогляді в Європі з чоловіком Брюсом Віллісом на прем’єрі фільму «П’ятий елемент» у 1997 році.

«Пройшло 27 років з того часу, як я була у Каннах на фестивалі, і я вперше знялася у фільмі, який увійшов до конкурсної програми. Це місце є не просто вершиною кінематографічного мистецтва, а є місцем, де мрії втілюються через кадри та історії. І розташування дуже хороше», – ділиться Демі своїми враженнями.

Елізабет Тейлор та Демі Мур на Каннському фестивалі, 1997 рік

Елізабет Тейлор та Демі Мур на Каннському фестивалі, 1997 рік

Цього року до Демі Мур прикуто особливу увагу, оскільки вона не лише бере участь у конкурсі завдяки фільму режисера Коралі Фаржеа «Речовина», а й виконує офіційні обов’язки від імені Chopard. Актриса вручила премії Trophee Chopard молодим талантам – саме її назвали хрещеною матір’ю заходу.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *