В Києві діти мало не загинули під уламками ракети, тому що сторож не пустив їх до укриття через собаку

Фото: REUTERS

Під час удару РФ по Києві 14 грудня сторож не пустив двох дітей до укриття через те, що з ними була собака. Коли хлопці бігли до іншого укриття, у них над головами збили ракету. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написала журналіст Тетяна Даниленко.

– На фото – 11-річна Саша і 12-річний Богдан. Минулого року їхній батько Юрій Овчинніков загинув у Запорізькій області у складі ССО «Азов».  А сьогодні під уламками російської ракети прямо в Києві ледве не загинули його діти.  Їх просто не пустили в укриття школи №40 (Святошинський район).  Причина – діти були зі своїм другом, собачкою Айкою породи мальтіпу. Охоронець прогнав школярів, коли ті відмовилися лишати песика на вулиці, – написала Даниленко.

Вона додала, що поки Саша і Богдан бігли шукати інше сховище, у них над головами збили ракету. Мама дітей на той момент була на роботі. Вона була впевнена, що діти в безпеці, бо вони набрали її, перебуваючи біля сховища.

Сторож не пустив Богдана та Сашу до укриття. Фото: .facebook.com/tdanylenko

– Коли дівчинка подзвонила вже в істериці, бо страшно злякалася, мама Любов змушена була раніше йти з роботи, щоб заспокоїти Сашу та Богдана і розібратися в ситуації. Директор запевнила, що інакше діяти школа не могла – а раптом в інших школярів алергія на собак. Приїхала поліція, в якої мама прямо запитала, хто був би винен, якби з дітьми сталося непоправне. Правоохоронці розводять руками, – зазначила Даниленко.

Декілька днів назад під час атаки РФ ракетами від падіння уламків постраждали 53 людини. Серед постраждалих 6 дітей. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *