Росіяни 22 лютого обстріляли село Костянтинопільське

Фото: t.me/VadimFilashkin_donoda

Російські військові з реактивної системи «Ураган» вдарили у Донецькій області по селу Костянтинопільському Курахівську громаду. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

  • Внаслідок обстрілу загинула одна людина, ще дев’ять отримали поранення. Серед поранених — 4 підлітки: 12, 14, 15 та 16 років, їм усім надано необхідну медичну допомогу, — йдеться у повідомленні.

Він зазначив, що на території села зафіксували 13 влучень внаслідок яких було пошкоджено багато будинків, наразі відбувається огляд територій та встановлюються остаточні наслідки обстрілу.

  • 22 лютого російські військові скинули УАБ-250 на Курахове на Донеччині. Ракета потрапила до місцевого підприємства, внаслідок атаки дев’ятеро людей отримали поранення.
  • 21 лютого на Донеччині рятувальники евакуювали 37 дітей, у тому числі трьох із зони бойових дій.
  • Вночі 21 лютого російські військові знову атакували Покровський район Донецької області. Один із безпілотників потрапив до будівлі, де перебували рятувальники, четверо з яких отримали поранення.
  • 12 лютого поліцейський «Білий Ангел» допоміг в евакуації місцевій мешканці Наталі та її трьом дітям евакуюватися з прифронтового села Желанне Донецької області.

Фото: t.me/VadimFilashkin_donoda

Фото: t.me/VadimFilashkin_donoda

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *