Матері Навального показали тіло сина та запропонували поховати його таємно

Фото: Скріншот/YouTube

Мати російського опозиціонера Олексія Навального Людмилу таємно відвозили до моргу та показали тіло сина. Про це вона повідомила на YouTube.

– 21 лютого ввечері вони таємно відвезли мене до моргу, де показали тіло Олексія. Слідчі стверджують, що вже відомі причини смерті та готові всі медичні та юридичні документи, – розповіла вона.

Людмила також повідомила, що, згідно із законом, тіло їй мали віддати одразу, але цього досі не сталося, а також що правоохоронці її шантажують та ставлять умови, як і де має бути похований її син.

Мати Навального заявила, що вони хочуть провести таємне поховання без прощання на околиці цвинтаря, і погрожують, що якщо вона не згодиться на це, то з тілом її сина щось станеться.

  • 19 лютого вдова Олексія Навального Юлія заявила, що збирається йти в політику, щоб продовжити справу свого чоловіка, хоч і не планувала цього раніше.
  • 17 лютого прессекретар Олексія Навального Кіра Ярмиш підтвердила його смерть та повідомила, що його тіло знаходиться у морзі міста Салехард.
  • 16 лютого Управління ФСВП по Ямало-Ненецькому автономному округу повідомило про смерть Олексія Навального, якого було ув’язнено у виправній колонії № 3 у селищі Харп.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *