У “Слузі народу” обговорюють “наїзд” Безуглої на Залужного та обурені

Фото: facebook.com/m.bezuhla

Народні депутати фракції “Слуга народу” активно обговорюють критику Валерія Залужного з боку Марʼяни Безуглої “у внутрішніх комунікаціях”. Про це заступник голови фракції Галина Янченко розповіла у коментарі виданню NV. За словами заступника Давида Арахамії, “слуги народу” обурені заявами своєї колеги по фракції.

Янченко не виключила, що на наступному засіданні фракції обговорять дописи Безуглої. При цьому наразі невідомо, коли саме “слуги народу” зберуться на засіданні.

За словами Галини Янченко, бачення Безуглої не збігається з позицією президентської партії. Вона зауважила, що не час критикувати ЗСУ, коли Україна бореться з цинічним та жорстоким ворогом.

Член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ірина Фріз (“Європейська солідарність”) закликала голову комітету Олександра Завітневича (“Слуга народу”) розглянути питання відкликання Безуглої з посади голови підкомітету на засіданні 28 листопада. Для відкликання Безуглої з посади заступника глави комітету потрібно голосування парламенту, зазначила вона.

– Завтра має відбутись засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Після серії дописів у соцмережі Мар’яни Безуглої, які створюють підвалини для руйнування єдності у суспільстві, підривають довіру до військового керівництва держави в умовах воєнного стану, згідно з рішенням нашої фракції, ініціювала розгляд на комітеті питання щодо позбавлення її посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю, — написала Фріз у своєму фейсбуці.

26 листопада Марʼяна Безугла написала у своєму фейсбуці, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нібито «не зміг надати план на 2024» окрім посилення мобілізації, тому таке військове керівництво України «має піти».

Фото: facebook.com/Iryna.Friz

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *