Сирському та Умєрову показали новітні українські розробки

Фото: facebook.com/CinCAFofUkraine

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров перевірили нову вітчизняну зброю. Про це 7 квітня повідомили у фейсбуці головнокомандувача ЗСУ.

– Разом з Міністром оборони Рустемом Умєровим вкотре ознайомлювались із новітніми розробками від українських виробників… Йдеться не лише про дрони наземного і повітряного базування, а й про роботизовані комплекси, які можуть виконувати задачі (роз)мінування, дистанційно керованих ударних платформ, та інші розробки, які ми з вами невдовзі ще тільки побачимо у роботі. Відчують їх і наші вороги, – написав генерал-полковник Сирський.

Головнокомандувач ЗСУ додав, що будь-які роботизовані системи допомагають зберігати життя людей на полі бою, зокрема роботизовані системи для евакуації поранених, коли кожна хвилина критично важлива. На особливу увагу заслуговують бойові роботизовані платформи, які невдовзі будуть масово брати участь у бойових діях.

Олександр Сирський зазначив, що технічні команди постійно працюють над покращенням своїх продуктів, які вже застосовуються у військах та розвивають стартапи на підставі поставлених завдань для досягнення тактичних і оперативних цілей. 

Фото: facebook.com/CinCAFofUkraine

Фото: facebook.com/CinCAFofUkraine

  • У листопаді заступник голови Мінстратегпрому Ганна Гвоздяр повідомила, що Україна на рівні держави працює над роботизованими рішеннями для фронту. Це підвезення боєприпасів, продовольства та медична евакуація.
  • 6 квітня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що Часів Яр залишається під контролем України, найбільш жорсткі бої на сьогодні тривають східніше міста, а також в районах Первомайського і Водяного. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *