Зірка Справжньої крові Анна Паквін шокувала прихильників своїм зовнішнім виглядом

Акторка Анна Паквін, яка відома за ролями Сьюкі Стекхаус у культовому вампірському серіалі «Справжня кров» та Роуг у супергеройській кіносазі «Люди Ікс», повернулася на червону доріжку після довгої відсутності. Днями 41-річна зірка відвідала прем’єру фільму «Трохи світла», в якому зіграла жінку, яка одужує від важкої алкогольної залежності. І хоча актриса мала чудовий вигляд у чорному готичному образі, фанати забили на сполох.

Прихильників акторки не на жарт налякала одна деталь – а саме тростина, якою Анна доповнила свій образ. У розмові з репортерами People володарка «Оскара» зізналася, що останні два роки були для неї дуже важкими. Вона повідомила, що страждає на серйозне захворювання, що впливає на мовлення та опорно-руховий апарат, але точний діагноз не назвала.

Анна страждає на серйозне захворювання

Анна страждає на серйозне захворювання

Для рідкісного виходу у світ Паквін обрала витончену сукню-водолазку в паєтках, яку доповнила чорними щільними колготками та шкіряними ботильйонами на підборах. Тростина також відмінно доповнила образ, додавши йому готичного шарму.

На червоній доріжці актрису супроводжував її чоловік та колега по «Справжній крові» Стівен Моєр. Він виступив у ролі режисера нового фільму. Анна подякувала чоловіку за підтримку і в їхньому особистому житті, і на роботі.

Анна Паквін та Стівен Моєр

Анна Паквін та Стівен Моєр

Звичайно, фанати актриси відразу згадали про зірку 90-х Сельму Блер, яка страждає на розсіяний склероз і вже багато років з’являється на публіці з тростиною. У розмові з порталом ET через кілька днів після прем’єри Анна чутки не підтвердила, але й не спростувала, а лише подякувала прихильникам за небайдужість та пообіцяла розповісти більше у майбутньому.

«Я неймовірно зворушена тим, як люди показують, що їм не байдуже, як вони цікавляться моїм станом і при цьому виявляють доброту. Якоїсь миті я розповім про те, що відбувається, на моїй платформі та моїми власними словами. А зараз я просто дуже вдячна за підтримку», – заявила актриса.

Анонімне джерело повідомило ET, що надія на повне одужання є.

Надія є

Надія є

Нагадаємо, що серіал «Справжня кров» також прославив актора Александра Скашґорда, чий персонаж (Ерік Нортман) за сюжетом шоу суперничав із героєм Моєра, претендуючи на серце Сьюкі Стекхаус.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *