Зеленський поговорив з 13 світовими зірками – амбасадорами United24

Фото: president.gov.ua

Володимир Зеленський поговорив з 13 світовими зірками – амбасадорами United24 в онлайн-форматі. Президент запросив їх на саміт до другої річниці заснування платформи допомоги Україні. Про це 7 квітня повідомив Офіс президента та глава держави у своїх соціальних мережах.

– Я дуже хочу поговорити з вами напередодні другої річниці заснування United24. І запрошую вас усіх долучитися до саміту й знову відвідати Україну. Це дуже важливо для нас. Ми зустрічалися минулого року, але цьогоріч це ще важливіше, і ви розумієте чому, – сказав Зеленський.

На саміті, який відбудеться в Києві, Україна прагне зібрати всіх амбасадорів і ключових партнерів, зазначили в Офісі президента.

У зустрічі взяли участь: філософ, публіцист, професор Стенфордського університету Френсіс Фукуяма, астронавт NASA Скотт Келлі, засновник Virgin Group Річард Бренсон, актори Міша Коллінз, Марк Гемілл, Лієв Шрайбер, Кетрін Винник та Іванна Сахно, історик Тімоті Снайдер, кантрі-співак Бред Пейслі, представники гурту Imagine Dragons Вейн Сермон, Бен МакКі та Мак Рейнольдс.

Володимир Зеленський розповів, що засновник World Central Kitchen Хосе Андрес не зміг долучитися до зустрічі через трагедію, яка спіткала його команду в Секторі Гази. Президент висловив співчуття Хосе Андресу та працівникам його організації у зв’язку із загибеллю колег.

  • Фандрейзингова платформа United24 запрацювала 5 травня 2022 року за ініціативою Володимира Зеленського. Серед 24 амбасадорів проєкту – актори, режисери, підприємці, музиканти, науковці, спортсмени та астронавт. Завдяки підтримці світових зірок та зусиллям донорів зі 110 країн світу на підтримку України було акумульовано понад 625 млн доларів. 
  • 6 квітня президент Володимир Зеленський під час інтерв’ю телемарафону сказав, що Україна готова розглядати варіант отримання допомоги від США в кредит.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *