Через п’ять років після смерті дружини Вінні Джонс порушив принципову клятву

П’ять років тому ексфутболіст, а нині актор Вінні Джонс, відомий зокрема за проєктами Гая Річі (новий серіал «Джентльмени», «Карти, гроші, два стволи», «Великий куш»), пережив важку втрату. У 2019 році після шести років боротьби з раком шкіри з життя пішла його дружина Таня. Вона померла в їхньому лос-анджелеському особняку у віці 53-х років. Вінні непросто переживав втрату коханої та відразу після її смерті заявляв, що «більше ніколи ні з ким не зійдеться» у романтичному плані. Однак згодом Джонс таки відкрив своє серце почуттям і вступив у нові стосунки.

Наразі 59-річний актор зустрічається з Еммою Форд, яку ласкаво називає «Блонді». Закохані познайомилися на роботі: екстележурналістка, діджей та івент-менеджер Форд асистувала Джонсу на зйомках реаліті-шоу «Ферма» про його сільське життя, яке транслювалося в листопаді 2023 року на Discovery+, і дуже скоро дружба переросла в щось більше, чому раді близькі друзі актора.

«Стосунки Вінні та Емми дуже органічні й починалися як звичайна робоча дружба, перш ніж переросли в щось більше, – розповів інсайдер The Sun. – Емма повернула світло у вічі Вінні, і вона явно робить його дуже щасливим. Вони чудова пара, і всі, хто їх знає, були в захваті, що тепер вони разом».

Емма повернула світло у вічі Вінні

Емма повернула світло у вічі Вінні

Також інформатор пояснив, що до зустрічі з Еммою Вінні страждав на депресію і безпробудно пив, буквально «гнив зсередини», так що нові стосунки допомогли йому стати на ноги. До речі, Емма Форд теж боролася з алкоголізмом, і тепер вони з Джонсом удвох дотримуються тверезого способу життя. Джерело додало, що пара не поспішає грати весілля, просто насолоджується стосунками, які міцнішають з кожним днем.

Вінні Джонс та Таня

Вінні Джонс та Таня

Раніше Емма Форд обіймала посаду асистентки Міка Джонса з гурту The Clash, працювала репортером на голлівудських килимових доріжках та організовувала зіркові вечірки. Після кількох років життя у Лос-Анджелесі, Каліфорнія, вона перебралася до Лондона, Великобританія, де й зустріла Вінні Джонса.

Актор знову набув сенсу життя

Актор знову набув сенсу життя

Вінні Джонс знявся в таких фільмах, як «Великий куш», «Карти, гроші, два стволи», «Джентльмени», «Опівнічний експрес», «Костолом» та багатьох інших. Дорогу йому як актору у світ кінематографа проклав друг та колега, британський режисер та колишній чоловік Мадонни Гай Річі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *