Розмова з матюками: Євгена Клопотенка охрестили нехорошим словом і він відповів тією ж монетою

Відомий кулінар Євген Клопотенко сьогодні – досить медійна та затребувана особа. До Євгена часто звертаються представники ЗМІ з проханням про інтерв’ю, коментарі, висловлювання думки тощо. До того ж, Клопотенко – хлопець не конфліктний і не скандальний, зі своєрідною манерою спілкування, що тільки посилює інтерес до нього з боку журналістів та глядачів. Але навіть повний набір позитивних якостей не гарантує, що ти не опинишся в центрі скандалу.

Нещодавно до Євгена звернувся представник відомого в Україні видання «Заборона». Йшлося про те, щоб запросити кулінара для запису подкасту.

«Вітаю, пан Євген. Вас турбує редактор видання “Заборона”. Підкажіть, будь ласка, скільки буде коштувати запис відео підкасту з вами? Ми запускаємо рубрику підкастів і хотілося б запросити вас першим гостем. Тема обговорення – “Концепція майбутньої української кухні”».

Нічого не коштує

Нічого не коштує

Євген пояснив, що це нічого не коштуватиме і дав телефон свого менеджера Даші. А далі розпочався цирк. Співрозмовник Клопотенко заплутався у трьох соснах та двох вікнах і відправив кулінару відповідь, призначену для свого колеги чи керівника.

«Цей х@єсос каже, що нічого не коштує. Дав телефон Даші. Напиши їй потім».

Напиши їй потім

Напиши їй потім

Отримавши таку відповідь, Євген здивувався. Хвилину тому був «пан», а тепер «не пан». Кулінар зробив скріни повідомлень та звернувся до видання у соціальній мережі Х.

«Заборона» відреагувала оперативно. Головний редактор видання Євгенія Костіна повідомила, що листування велося не від імені «Заборони» і є цілеспрямованою атакою як на видання, так і на Клопотенка. Зокрема, наголошує Костіна, у планах «Заборони» не було і немає випуску подкастів.

«Вітаємо! На звʼязку головна редакторка медіа Заборона Євгенія Костіна.

Ми б хотіли прокоментувати ситуацію із Євгеном Клопотенком і спростувати, що наведена у скріншоті комунікація велася від нашого імені. Ця переписка велася від імені фейка. Втім, нам дуже шкода, що під атаку (навряд чи це жарт) потрапив саме Євген Клопотенко, якого ми дуже цінуємо.

Які факти це підтверджують:
1. Функції Телеграму не дозволяють листуватися в особистих повідомленнях від імені телеграм-каналу.
2. “Заборона” не веде з офіційних акаунтів комунікацію стосовно інтервʼю/проєктів тощо. Такого роду листування ведеться з особистих сторінок наших редакторів.
3. На цей час “Заборона” не випускає подкасти (а “підкасти” взагалі ніколи) та у нашої редакції не було таких планів.
4. Про те, що звернення до пана Євгена велося з заборонівського акаунту, свідчить лише логотип. Який будь-хто може поставити будь-куди як юзерпік.

Припускаємо, що це є цілеспрямованою стратегією для розпалювання хейту в сторону нашого медіа.

Всіх любимо!».

У будь-якому випадку, судячи з коментарів та настрою Євгена Клопотенка, осад у нього залишився.

«Заборона» – не мій формат

«Заборона» – не мій формат  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *