Зворушливе відео Національного медичного університету для випускників 2020 стало одним із найпопулярніших у соцмережах »

Більш ніж півтори тисячі студентів-випускників Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця поповнили цього року лави лікарів.

Через Covid-карантин випускний вечір не зміг відбутися, натомість на сторінці керівництва НМУ з‘явилось зворушливе відео, дійовими особами якого стали проректори Університету, декани факультетів та самі випускники, які щойно стали лікарями.

Відео меньше ніж за добу стало надзвичайно популярним у соціальній мережі і до привітань медиків-випускників долучились не тільки користувачі соцмереж зі всієї України, а й іноземці.

«У 2014 році наш Університет об’єднав сотні студентів з різних куточків України та іноземців з різних країн світу і всі вони йшли до своєї мети 6 важких, але таких важливих років. Саме сьогодні День, про який мріє кожен студент, саме сьогодні мали відбутися урочистості, отримання дипломів, «випускний вечір» але…

але всі плани змінив «карантин»… і якщо для звичайних студентів це тимчасове явище, то для студентів медиків це означає, що замість святкового вбрання наші студенти вдягнуть захисні костюми і стануть на порятунок життів українців» – написав на своїй FB сторінці Юрій Кучин, ректор Університу.

Нагадаємо, що Національний медичний Університет ім. О.О.Богомольця є найбільшим медичним закладом в Україні, який щорічно випускає біля 2000 тисяч студентів, в тому числі й іноземців.

Вести-UA

Ты еще не подписан на Telegram?
Быстро жми!