Першою зацікавилася старша: як Раян Гослінг зміг підкорити дочок Емілі Блант

Емілі Блант виховує двох дітей від Джона Красінскі, десятирічну Хейзел та восьмирічну Вайолет. Раян Гослінг та Єва Мендес – батьки Есмеральди та Аманди, яким теж десять та вісім років. Нещодавно уродженець Канади та британська актриса зіграли у комедійному бойовику «Каскадери». Актори потоваришували під час зйомок. Кінозірки розкрили кумедні подробиці про своїх дочок під час інтерв’ю у рамках престуру.

Коли Раяна запитали, чи дивитимуться його діти нову картину, він відповів негативно. Виконавець ролі Кена у фільмі «Барбі» пояснив, що подібний жанр не приваблює дівчаток.

«Їм не дуже цікаво це дивитися», – запевнив актор.

Раян Гослінг

Раян Гослінг

Емілі повідомила, що її дочки люблять Гослінга. Вони були зачаровані ним саме через переконливий образ Кена.

«Дівчатка його дуже люблять. Насправді моя старша вперше зацікавилася фільмом за його участю. І він не має до мене жодного стосунку. Справа у Раяні», – з усмішкою зазначила артистка.

Вона запевнила, що Хейзел і Вайолет були захоплені зачіскою Кена і постійно питали у мами, чи носить актор таку зачіску в житті. 43-річний володар премії «Оскар», своєю чергою, зауважив, що Есмеральда та Аманда у захваті від фільму «Мері Поппінс повертається» з Емілі Блант. Дочки Раяна звуть його колегу виключно «Мері Поппінс».

Емілі Блант

Емілі Блант

Нещодавно у Парижі відбулася прем’єра фільму «Каскадери». Емілі та Раян з’явилися разом на заході. 41-річна актриса мала ефектний та елегантний вигляд. Вона зібрала волосся в низький пучок і зробила макіяж у холодних рожевих відтінках. Блант одягла білий шовковий комбінезон із химерним принтом у вигляді рослин.

Вбрання прикрашало чорний ремінь, що підкреслив тонку талію актриси. Емілі доповнила образ бежевими босоніжками. Гослінг вибрав бордовий костюм, а також сорочку та майку такого ж кольору. Актор завершив ансамбль чорними лаковими черевиками.

На паризькій прем'єрі

На паризькій прем’єрі

Організатор домашніх свят

5 березня 2024 року актриса Єва Мендес відсвяткувала 50-річчя, і, за словами інсайдерів, Раян Гослінг зробив усе можливе, щоб цей день став особливим. Гослінг перетворив день народження актриси на справжнє свято. Також інсайдер заявив, що актор «постійно говорить Мендес, що вона красива», і що актриса почувається чудово у свої 50 років. Фанати не перестають захоплюватися однією з найміцніших пар Голлівуду.

«Єва і Раян дійсно щаслива пара. Вони дуже підтримують захоплення одне одного. Вони також вдячні за фінансову свободу, яку дає їм робота, і весь час приділяють сім’ї», – заявили інформатори.

Одна з найміцніших пар Голлівуду

Одна з найміцніших пар Голлівуду

На закінчення джерело повідомило, що пара «завжди чудово вміла все врівноважувати», маючи на увазі здатність зірок балансувати між щільними робочими графіками та сімейним життям із двома дітьми.

Єва Мендес

Єва Мендес  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *