Їхній шлюб приречений: Джейн Фонда зробила заяву з приводу Дженніфер Лопес та Бена Аффлека

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися у липні 2022 року. Зараз схоже, що їхній союз не пройшла перевірку на міцність. Артисти вже понад два місяці живуть окремо. Як з’ясувалося, Джейн Фонду давно була стурбована тим, що відбувається в сім’ї виконавиці хіта On the Floor.

Володарка премії «Оскар» звернула увагу на проблеми у парі ще кілька місяців тому. Тоді Дженніфер запропонувала Джейн знятися у її фільмі «Найвеличніша історія кохання, яку ніколи не розповідали». Картина вийшла в лютому 2024 року і була присвячена розлученню та возз’єднанню Лопес та Аффлека. Фонда у стрічці не знялася, проте свою думку щодо ситуації висловила.

«Мені здається, ви намагаєтеся комусь щось довести замість того, щоб просто насолоджуватися життям чи одне одним. На кожній спільній фотографії ви обіймаєтеся або цілуєтеся. Мене це непокоїть. Я дуже прив’язана до вас із Беном і хочу, щоб у вас все вийшло», – передає слова Фонди Daily Mail.

Джейн Фонда. Фото: Getty Images

Джейн Фонда. Фото: Getty Images

Водночас Фонда наголосила, що вона попереджала Лопес про те, що над їхнім шлюбом нависла загроза ще задовго до того, як знаменитості роз’їхалися по різних будинках. Тепер Фонда не сумнівається, що справа закінчиться розлученням – це лише питання часу.

Дженніфер Лопес на Тижні моди в Парижі. Фото: Getty Images

Дженніфер Лопес на Тижні моди в Парижі. Фото: Getty Images

24 червня 2024 року Лопес прилетіла до Парижа без Аффлека. А напередодні режисер поскандалив з папараці неподалік свого будинку. Аффлек спускався машиною на досить небезпечній ділянці дороги – десятки фотографів чекали його за рогом. Якоїсь миті спалахів стало так багато, що вони запросто могли засліпити Бена і той втратив би керування. Аффлек різко загальмував, вийшов із машини та буквально накричав на одного папараці. Те саме кілька разів він сказав і колегам фотографа, підкресливши, що тим же пагорбом може їхати і його дочка. Журналісти, сказав Бен, наражають його на сім’ю на небезпеку.

Аффлек розлютився. Фото: BackGrid

Аффлек розлютився. Фото: BackGrid  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *