Юрію Ткачу не пробачили те, що він кинув своїх заради Вечірнього кварталу – Фіма Константиновський

Телеведучий та колишній комік з команди КВК “Дніпро” Фіма Константиновський згадав своє минуле та розповів про те, як завдяки цій грі він не вчився, але отримував гарні оцінки, а також пояснив, чому зараз хоче, щоб ця гра зникла назавжди. Також гуморист розказав чому не всі в команді зараз товаришують з Юрієм Ткачем та своє ставлення до скандальних номерів “Вечірнього кварталу”. Про все це комік розповів в інтерв’ю проєкту ТСН “Наодинці”.

“Я вважаю що в принципі у командного гумору немає майбутнього. Все дуже пришвидшилось. Ти можеш зробити свій блог або канал. Тобі не треба збирати людей та у щось грати. Одна людина буде займатися гумором. Тому це не стосується “Ліги сміху”. Зараз немає таких смішних команд як раніше не через те, що немає смішних людей. А через те, що смішні люди роблять блоги, пранки, канали та шоу. Гумор змінився, тому я не вірю, що “Ліга сміху” буде існувати так само як КВК. Але це не через те, що в нас немає потенціалу. Просто КВК не мав альтернативи. Більше ніколи не буде української команди у КВК.

Я б дуже хотів, щоб КВК зник. Це не те, що було й ніколи не буде таким. В Україні ніколи не буде влади за якої КВК зможе існувати так само як раніше. Я в це не вірю. Там він зараз такий саме мовчазний, як й всі істоти, які там живуть. Коли я побачив фотку журі в якому сидить Шаман, а на рукаві у нього “зетка” я був в ахері. Я не думав, що там все буде так погано. Не можу зараз відділяти позицію та гумор. Для мене зараз найважливіше в житті це категоричність”, – каже Фіма Константиновський.

Після того як Юрій Ткач поукинув свою команду КВК “Дніпро” та перейшов у “Вечірній квартал” не всі колеги сприйняли це спокійно. Частина учасників з ним взагалі тепер не спілкується. А лідер Ігор Ласточкін нарешті почав знімати власні проєкти.

З другого курсу я не вчився, тому що почав грати у КВК. Всі розуміли яку я приношу користь, тому я просто зі всіма домовлявся про оцінки. Хоча з однією викладачкою у мене була розмова. Вона попросила, щоб я їй пообіцяв, що ніколи не буду економістом й тільки тоді вона мені поставить оцінку. Я дотримався свого слова.

Але тепер такої команди як “Дніпро” не існує. Ми не збираємося та не пишемо. Немає з чим та з ким їхати. Не скажу, що у нас важкі стосунки у команді, але цілісного колективу немає. Як люди ми можемо спілкуватися, але не з усіма. Абсолютно всі учасники команди займаються своєю справою. Я веду, Ластік, так ми називаємо Ласточкіна, знімається як актор. Він робить шоу “9.99”. У нього неймовірний потенціал, але він його трішки змарнував у не дуже крутих серіалах. 

Спочатку у “Дніпрі” лідером був Юра Ткач, але коли почали грати у вищій лізі КВК, то лідером став Ігор. З ним ми досі залишаємося друзями, а з Юрою ніколи друзями не були. З команди моїми найближчими друзями є Ласточкін та Юра Карагодін. Він мій кум. У Ткача інші друзі. Ми з ним дуже різні люди”, – розповідає Фіма. 

Команда КВК

Команда КВК “Дніпро” збирається разом, але без Юрія Ткача

Зараз Фіма веде не тільки телешоу, а й аукціони на користь ЗСУ та виступає як стендапер. На один з таких вечорів завітав Андрій Данилко та шокував його та Бєднякова.

“Нещодавно я був на розігріві перед Бєдняковим й там у першому ряду сидів Данилко. Він виграв обидва лоти в аукціоні, а потім вийшов на сцену та встав на коліна перед Бєдняковим. Ми ще коли з ним сиділи у гримерці вже почали переживати, що у залі Данилко. Коли на початку я читав невеличкий стендап, то в очі йому не дивився. Тільки коли вийшов на аукціон, зміг подивитися. А він ще й у масці сидить й на тебе тільки два ока дивляться, але ти точно знаєш, чиї це очі”, – згадує комік.    

“Вечірній квартал” часто зі своїми номерами потрапляє у скандали. Це в них було ще до того, як Зеленський став президентом. Але останнім часом їх побільшало. На думку Фіми коміки це роблять навмисно.

Колись я пропонував Зеленському себе як автора “Кварталу”, але щось в мене не вийшло. Потім мене запрошували неофіційно до “Єдиного кварталу”, але взяли Андрія Рибака й він потрапив у скандал. Ми тепер жартуємо над ним. Але, сподіваюся, що не буде якихось серйозних наслідків. У “Квартала” завжди були суперечливі й скандальні номери. Це одна з їхніх сторін, бо щось повинно бути не стовідсотковим. Сам номер, який став скандальним, нормальний. Просто не треба було вдягатися у військову форму. Якби він був просто у костюмі, то не було б такого скандалу. Я взагалі вважаю, що не можна її вдягати, якщо ти не військовий. Це стосується не тільки гумору, але й того, що ти купляєш на вулиці щось схоже на військову форму”, – вважає гуморист. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *