Скоро здадуть нерви і я закрию все нахер: у дружини Остапчука конфлікт із сусідами через генератор

Внаслідок ракетних обстрілів окупантами, зокрема, об’єктів енергетичного сектору, в Україні тривають відключення світла. Так званий блекаут торкнувся не лише побутових користувачів, але й промислових. Під час відключення світла власники бізнесів вмикають генератори. Але через це стаються конфлікти з жителями будинків, яким заважає шум.

З подібним стикнулась і третя дружина шоумена Володимира Остапчука, 23-річна блогерка та бізнесвумен Катерина Остапчук (Полтавська). Лише наприкінці січня вона відкрила власний салон краси в центрі столиці. Але відключення світла додали значних проблем. Про це Інформатор-Україна дізнався в сторіз Катерини в Instagram.

Дружина Володимира Остапчука зазначила, що ставити генератор в приміщенні заборонено. А якщо він буде на вулиці, то починають скаржитися сусіді.

“Можливо я чогось не розумію, але я ж наче вимушена користуватися генератором через обставини, які не залежать від мене. Не сама собі вигадала, що хочу заважати сусідам. Тим паче я купила хороший генератор. А не той, який кричить на всю вулицю. Скоро здадуть нерви і я закрию все нахер. Просто терплю ще досі, тому що шкода зусиль, грошей. І бентежить відповідальність за дівчат, які в мене працюють”, – зізналась Катерина.

За словами блогерки, їй інколи хочеться підтримки, але, на її думку, нічого не можна сказати чи написати, бо хтось скаже, що комусь ще гірше.

“Наче я цього не знаю і якось знецінюю проблеми інших… Якби Бізу було б неприбутковим, я б закрила, не думаючи ні хвилини. Мені не соромно зізнаватися в поразках. Мені лише 23. Ну подумаєш, не пішло. Але ж все добре. Єдина проблема – це незалежні від мене обставини. Кожного тижня новий челендж. Кожного тижня новий прикол”, – зазначила Катерина та опублікувала фото кондиціонера.

Емоції Катерини Остапчук (Полтавської) від наслідків блекауту

Емоції Катерини Остапчук (Полтавської) від наслідків блекауту

Молода дружина Остапчука показала слова підтримки від підписників та клієнтів її салону. Одна з них розповіла історію, як жителі будинків виступають проти, аби бізнесмени вмикали генератори. То ж їй довелося їхати з мокрою головою після фарбування додому. Мова йшлась про інший салон, не Катерини. Втім Остапчук відповіла.

“Чесно, до того, як відкрила свій бізнес, я була не така терпима до інших бізнесів. Зараз подивилася на цю кухню із середини і більше ніколи не обурююсь ні на кого попри те, що я дуже емоційна, – підсумувала Катерина.

Дружина Володимира Остапчука та частина її салону краси в столиці

Дружина Володимира Остапчука та частина її салону краси в столиці

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *