На Херсонщині росіяни атакували дронами авто швидкої та будинок, є поранені

Фото: facebook.com/hoda.gov.ua

У четвер, 27 червня, російські військові вкотре завдали ударів дронам і по селищу Нововоронцовка Бериславського району Херсонщини. Ворожі снаряди пошкодили машину швидкої допомоги. А в селищі Золота Балка росіяни вдарили по будинку. Про це повідомила прес-служба Херсонської ОВД.

– Російські окупанти продовжують атакувати дронами-камікадзе Нововоронцовку. Внаслідок одного з ворожих ударів механічних пошкоджень отримала карета “швидкої”. Медики не постраждали, – розповіли в адміністрації.

При цьому загарбники також потрапили цивільним авто. За попередньою інформацією, поранено водія транспортного засобу. А внаслідок удару по селищу Золота Балка на Херсонщині поранено 72-річного чоловіка. Він знаходився у дворі власного будинку та отримав вибухову травму, уламкові поранення черева, паху та плеча. Його в стані середньої тяжкості доправили до лікарні та надають необхідну медичну допомогу.

  • 24 червня Росія кілька разів обстріляла село Степанівка у Херсонському районі – одна людина загинула, ще двоє отримали поранення.
  • 23 червня у Станіславі Херсонського району російською фосфорною бомбою зруйновано нове відділення “Укрпошти”.
  • 8 червня на Херсонщині росіяни дроном атакували швидку, постраждали водій та фельдшер.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *