Королівський біограф позначила коханку принца Гаррі: хто така Сара Енн Маклін – фото

Принц Гаррі ніколи не був зразковим слухняним хлопчиком, а весілля з Меган Маркл лише посилило його і без того бунтарський характер. Ще за часів бурхливої молодості юний Уельський міг запросто втекти з палацу, влаштувати вечірку, покликавши на неї десяток моделей, і закрутити карколомний роман. І все це – під пильним наглядом папараці та преси.

І якщо його старший брат Вільям був канонічно «хорошою» дитиною, то Гаррі щоразу підтверджував своїми вчинками амплуа поганого хлопця. Одна модель змінювала іншу, зірки перемежувалися популярними блогерами й навіть бізнеследі – усі хотіли вкрасти серце рудоволосого принца.

Точкою неповернення стала поява в житті принца актриси Меган Маркл, з якою все одразу закрутилося на підвищених обертах. Шалена закоханість, спільне життя відразу після знайомства, пишне весілля, діти, чвари в сім’ї, гучний переїзд в Америку і конфлікт з монархами – Гаррі перетворився на чоловіка, щиро відданого своїй дружині.

Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: Getty Images

Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: Getty Images

Здавалося б, тут на бурхливих обговореннях особистого життя Гаррі можна було б поставити крапку, якби не виявився новий привід для обговорень – вихід книги «Гаррі: Бесіди з принцом», яку написала королівський біограф Анджела Левін. Книжка вийшла ще навесні 2023 року, проте західні журналісти знову про неї згадали.

За словами Анджели Левін, модель Сара Енн Маклін могла бути серйозною загрозою для Меган, адже дівчина залишалася негласною фавориткою Гаррі навіть після його знайомства з майбутньою дружиною! При цьому в пресі можна було знайти тільки суху інформацію про знайомство на вечірці, обмін телефонами та типову для велелюбного принца інтрижку.

Сара Енн Маклін. Фото: @sarahannmacklin

Сара Енн Маклін. Фото: @sarahannmacklin

Зацікавившись особистістю Сари Енн, багато прихильників Гаррі зійшлися в думках про те, що принц і модель мали б кращий вигляд, ніж принц і Меган. Сара – прихильниця нутриціології, тверезниця та досвідчений експерт із харчування та активного способу життя. Дівчина демонструє струнку фігуру, ідеальну шкіру та свою любов до спорту. А ще приміряє капелюшки, які, як стверджують фанати британської королівської родини, дуже підійшли б Сарі, якби вона змогла відвоювати серце Гаррі.

Відвоювати серце Гаррі. Фото: Getty Images

Відвоювати серце Гаррі. Фото: Getty Images

Втім, Сара не завжди була такою «правильною». Свій шлях до слави вона починала у моделінгу та позувала для сторінок Vogue та Harper’s Bazaar, а також брала участь у показах Burberry, Dolce & Gabbana та Ralph Lauren. Робота фотомоделлю відкрила їй очі на те, як працює фешн-індустрія: Маклін зрозуміла, що зацикленість на дотриманні певних стандартів краси здатні завдати серйозної шкоди жіночому здоров’ю.

Прихильниця здорового способу життя. Фото: @sarahannmacklin

Прихильниця здорового способу життя. Фото: @sarahannmacklin

Захоплення нутриціологією привело дівчину до того, що вона пройшла курси навчання в престижних університетах – і влаштувалась у лондонську клініку ROC Harley Street Clinic на позицію дієтолога.

Освічена, щира та небайдужа до соціальних проблем – можливо, саме такою мала бути справжня герцогиня?

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *