Підняла свою попу трохи вище: не найогидніші голі фото Брітні Спірс

Американська попзірка відкрила пляжний сезон на спекотному курорті. Брітні не одягла купальник, вирушивши на берег океану. Вона позувала на мілководді на тлі білої піщаної коси та буйної тропічної рослинності. При цьому співачка постала абсолютно оголеною, на ній були лише сонцезахисні окуляри-авіатори та золотий ланцюжок.

Зірка опублікувала відео, як повзає дном, виставляючи напоказ тіло, яке вже встигло вкритися золотистою засмагою. Володарка премії «Ґреммі» заявила про те, що хоче зробити ін’єкції в п’яту точку.

«Підняла свою попу трохи вище, щоб вона здавалася більше! Думаю про те, щоб зробити уколи в мою попу, хочу, щоб вона стала ще більше», – заявила Спірс.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Пізніше артистка відредагувала пост.

«Привіт моїй дупі!» – залишила вона лаконічніший, але не менш промовистий запис.

Брітні Спірс. Фото: Getty Images

Брітні Спірс. Фото: Getty Images

Виконавиця хіта Toxic у квітні 2024 року опублікувала кілька вкрай відвертих кадрів відпочинку у тропіках. Вона зізналася, що обожнює нудистські пляжі, а її улюблене дозвілля на відпочинку – це купання голяка.

Поведінка артистки викликає серйозні побоювання у її рідних та прихильників. Після бійки співачки з бойфрендом в одному з готелів Лос-Анджелеса інсайдери завели розмови про те, що зірку потрібно повернути під опіку, оскільки без контролю вона нестерпна і часом навіть небезпечна. Сама ж Брітні каже, що в її житті не було б бід, якби 13 років вона не просиділа в ув’язненні [мається на увазі перебування під опікою батька]. У своєму Інстаграмі вона зізналася, що зараз прикидається, що в неї все гаразд, насправді вона має серйозні порушення в роботі нервової системи.

«Я тут не для того, щоби бути жертвою. Я тут, щоб висловити, що попри те, що я написала книгу про свій досвід, травма все ще є. Мабуть, вона завжди буде. Це надзвичайно глибоко, я роблю все, що в моїх силах. Я знаю, що іноді засмучуватися – це нормально. Я відчуваю, що світ не дозволяє мені цього робити!», – сказала Спірс, а через деякий час видалила запис.

Не бути жертвою. Фото: Getty Images

Не бути жертвою. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *