Війна Бреда Пітта та Анджеліни Джолі: одна зі сторін близька до програшу

Суддя Верховного суду Лос-Анджелеса заявила Анджеліні Джолі, що їй необхідно надати всі угоди про нерозголошення, які вона підписала з третьою стороною за восьмирічний період з 2014 по 2022 роки. Документи, які докладно описують рішення судді, були оприлюднені в рамках «Війни троянд». Так прозвали битву колишнього подружжя за французький виноградник та будинок.

Джолі продала свою частку за 62 мільйони доларів російському мільярдеру Юрію Шефлеру у 2021 році. Це, як стверджує Пітт, суперечило їхній угоді надати іншому право переважної купівлі. Угоди про нерозголошення стали ключовим полем битви у суперечці з приводу Шато Міраваль. Анджеліна заявила, що відмовилася від їхньої угоди, оскільки 60-річний Пітт попросив її підписати інший документ у рамках ділової угоди.

Анджеліна Джолі з дочкою Вів'єн. Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі з дочкою Вів’єн. Фото: Getty Images

За словами акторки, це була «безсовісна» спроба її колишнього партнера контролювати її після їхнього розколу у квітні 2019 року. Тоді адвокати Бреда просили Верховний суд Лос-Анджелеса скасувати угоду через їхню згоду не продавати віллу третій стороні. Юристи Пітта стверджують, що заперечення Джолі про нерозголошення насправді було лише прикриттям, яке вона придумала, щоб виправдати свою зраду колишнього чоловіка, вирішивши продати свою частку за його спиною.

Бред Пітт. Фото: Getty Images

Бред Пітт. Фото: Getty Images

Тепер кінозірці доведеться складніше. Суддя Ліа Мартін відхилила заперечення Джолі про те, що її власні угоди про нерозголошення «не мають значення», погодившись із клопотанням, поданим командою Пітта. Мартін наказала актрисі надати всі угоди про нерозголошення, які вона запропонувала або які були запропоновані їй іншими, незалежно від того, були вони завершені чи узгоджені.

Постанова також зобов’язує Джолі протягом 60 днів надати угоди про нерозголошення, укладені компаніями, які вона контролює, а також документи, що відображають причини, з яких вона або її компанія запросила угоду.

Тоді вони не могли й подумати про суди. Фото: Getty Images

Тоді вони не могли й подумати про суди. Фото: Getty Images

Пол Мерфі, один з адвокатів Джолі, пояснив, що ухвала судді також дає акторці можливість вимагати документи, пов’язані з можливими зловживаннями з боку Пітта.

«Звичайні угоди про нерозголошення просто непорівнянні з вимогою Пітта в останню секунду спробувати приховати свої особисті провини. Ми більш ніж щасливі передати їх, і ми задоволені тим, що суд визнав, що єдине потенційне значення має безсовісна поведінка пана Пітта, що наразі є підтвердженим ключовим питанням у цій справі», – зазначив юрист.

Безсовісна поведінка Пітта. Фото: Getty Images

Безсовісна поведінка Пітта. Фото: Getty Images

Він запевнив, що рішення судді також дозволяє знайти відповіді на всі питання, пов’язані із «жорстокістю» Пітта. Захисники зірки вітають прозорість з обох боків процесу. Всупереч розмовам про те, що Анджеліна навмисно затягує розгляд, її адвокат заявив про протилежне.

«Анджеліна з нетерпінням чекає на остаточне закінчення цього судового процесу з його хибними розповідями, які продовжують завдавати шкоди сім’ї та позбавляють їх можливості зцілитися», – запевнив юрист.

Джерело, близьке до Бреда, раніше заявило, що рішення Джолі використовувати угоду про нерозголошення як стратегію «обернулося вражаючими зворотними наслідками». Захист Анджеліни представлений як картковий будиночок, і тепер їй доведеться надати детальну інформацію про всі угоди про нерозголошення, які вона вимагала від третіх осіб, пояснив юрист Пітта.

Стратегія Джолі не виправдалася. Фото: Getty Images

Стратегія Джолі не виправдалася. Фото: Getty Images  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *