Не зможу йти, буду повзти. Але я не зупинюся: Селін Діон пообіцяла фанатам зробити неможливе

Наприкінці січня 2024 року прихильники Селін Діон завмерли в очікуванні: співачка повідомила, що готує документальний фільм про свою боротьбу з невиліковним синдромом скутості м’язів. Знімати його зірка почала після того, як перенесла свій світовий тур – недуга позначилася навіть на голосових зв’язках. Тоді Селін пообіцяла, що зробить усе можливе для того, щоб швидше одужати та відіграти шоу: підвести фанатів, казала артистка, вона не може.

Документальний фільм «Я: Селін Діон» вийде на платформі Amazon Prime у червні 2024 року. Творцем фільму стала номінантка на премію «Оскар» Ірен Тейлор. Діон дала інтерв’ю передачі Ходи Котб на каналі NBC.

Фільм вийде на платформі Amazon Prime. Фото: Getty Images

Фільм вийде на платформі Amazon Prime. Фото: Getty Images

У відвертій бесіді співачка зізналася, що мало не померла через свою хворобу. Однак Селін змогла знайти в собі сили рухатися далі та не зневірятися.

«У Селін діагностували страшну хворобу і вона ставила собі питання: чи зможе пережити таке випробування. То був страшний час, вона була буквально при смерті», – розповіла Хода.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Prime Video (@primevideo)

56-річна співачка зі сльозами на очах розповіла у трейлері документального фільму про боротьбу з тяжкою хворобою.

«Знаєте, робити шоу нескладно. Важко скасовувати шоу, – каже Діон. – Я старанно працюю щодня. Але я мушу визнати, що це була боротьба. І я так сумую за глядачами. Якщо я не зможу бігати, я ходитиму. Якщо я не зможу йти, буду повзати. Але я не зупинюся», – запевнила Селін.

Якщо я не зможу йти, буду повзати. Фото: Getty Images

Якщо я не зможу йти, буду повзати. Фото: Getty Images

Співачка пообіцяла, що повернеться на сцену. І серед прихильників артистки навряд чи знайдеться хоча б один, який їй не повірив би.

На це рідкісне неврологічне захворювання страждає одна людина з мільйона. Зараз співачка зазнає труднощів при ходьбі через м’язові спазми. Вона не може використовувати голосові зв’язки. Ліків проти хвороби немає: синдром м’язової скутості неможливо вилікувати остаточно.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *