Настільки воно тупе: колишній Олени Тополі про зірку шоу Х-Фактор, який зараз виступає з росіянами

Минулого місяця український співак Олег Кензов зганьбився в Німеччини. Учасник шоу “Х-Фактор” виступив на одній сцені з путіністами та іншими артистами на одному з заходів, організованому для росіян. Ще до початку повномасштабної війни зірковий уродженець Полтавської області  був підопічним відомого музичного продюсера, композитора Вадима Лисиці.

Він написав безліч хітів для багатьох артистів українського шоу-бізнесу. Для, наприклад, Наталії Могилевської, Олени Тополі (Alyosha), Потапа, Насті Каменських, гурту “Время и Стекло” та інших. Лисиця став гостем нового епізоду програми “Муз_Тренд” на державному телеканалі “Дім”. Інформатор-Україна дізнався, що він, зокрема, сказав про Кензова. Зазначимо – продюсер слів не підбирав.

“Я не знаю, не розумію, що з ним відбувається. Він же далі свого носа не бачить начіого, розумієш? Ми чому з ним розійшлися? Він думав, що я стану його продюсером – і все засяє. Усе засяяло. Але недосяяло, тому що наркота – це погано, алкоголізм – це погано, невиконання своїх обов’язків – це погано. Я про це йому прямим текстом почав казати. І він сам хотів зі мною контракт. Я йому казав: “Мені твій контракт нафіг не потрібен”. Він майже змусив підписати той контракт і виявилось, що він його не читав. Він, бідняга, рачки стояв 5 років, нічого не міг зробити”, – розповів Лисиця.

Виявляється, виконавець такого хіта як “Обстановка по кайфу” не ознайомився з важливим пунктом контракту, згідно з яким в нього був певний час, аби після завершення контракту з продюсером не продовжувати його.

“Там був пункт що, після п’яти років ще потім два тижні він має можливість подати на розірвання. Він не подав. Проходить два тижні і один день, я йому телефоную кажу: “Олеже, ну привіт! Ще п’ять років”. І він такий: “Ааа!”. Розумієш, настільки воно тупе! Тому я не знаю, що з ним відбувається. Він просто тупий чувак”, – підсумував Лисиця.

Щодо Кензова, то він продовжує співати пісні російською, часто виступає на заходах, де я росіяни. 35-річний артист живе за кордоном. Номери його менеджерів прив’язані до Кіпру та Туреччини. Сам же Кензов, який не цурається рублів, активно веде соцмережі і не згадує війну в соцмережах/

Співак Олег Кензов. Фото: Instagram/okenzov_official

Співак Олег Кензов. Фото: Instagram/okenzov_official

Про інших артистів

Ведучий Слава Дьомін поцікавився в Вадима Лисиці, з ким з артистів за всі ці роки той не співпрацював. Виявляється, однією з них є Тіна Кароль. За словами продюсера, вона ніколи не зверталась до нього. А він сам ніколи не пропонує свої послуги.

“Вона дуже виросла з точки зору вокалу. Мені дуже подобається, як вона почала брати манеру американських співачок. З іншого боку, я взагалі не розумію матеріал, який вона обирає. Люди, для яких вона працює, не до кінця розуміють, що вона хотіла сказати. Але як співачка, як професіонал – вона топ”.

Співачка Тіна Кароль. Фото: Instagram/tina_karol

Співачка Тіна Кароль. Фото: Instagram/tina_karol

Згадав Лисиця й свою колишню підопічну та громадянську дружину, співачку Альону Тополю (раніше виступала під псевдонімом Alyosha). Пара познайомилася у 2000-х, коли артистці було 16 років. Згодом між ними зав’язалися романтичні стосунки і близько семи років Олена та Вадим жили у цивільному шлюбі. Пара розійшлася після “Євробачення-2010”, в якому Alyosha брала участь. Ініціаторкою цього рішення Олена Тополя вважає себе. Втім в інтерв’ю Вадим був небагатослівний про неї.

“В мене є єдиний контракт, який я підписав з Оленою. Я не можу казати (про творчість. – Ред.). Я не хочу тебе обманювати і казати тобі неправду. А правда, яку я б казав, за контрактом, не повинна звучати”.

За словами Вадима, в нього не було образ на Олену. Продюсер запевняє: інколи вони можуть поспілкуватися. Дьомін зауважив: йому здається, що в Лисиці була образа на артистку, що вона пішла від нього. Натомість Вадим розповів: в нього просто не було розуміння, через що так сталося. На думку Лисиці, Олена завжди хотіла співати ті пісні, які вона хотіла.

Що цікаво, раніше інтерв’ю в межах цього телепроєкту, давала Олена Тополя. За її словами, тоді вона швидше прийняла цю ситуацію. Бо саме вона і стала ініціаторкою.

“Тому що я звикла, що на мою музику ми витрачаємо більше часу, ресурсу, фінансів. Коли я перестала це отримувати, я перестала заряджатися і отримувати натхнення. Мета почала зникати і виникла порожнеча. Руки опустилися. Я залишала дитину, приїжджала на студію і чотири години чекала, поки він закінчить комусь аранжування. Я хотіла поваги до себе, свого часу, своїх бажань і мети”, – розповіла вона.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *