Нас забрали до відділку: українську співачку зловили з контрабандою в Польщі

Cпівачка Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA, стала гостею нового випуску телепрограми “Пісня мого життя”. За правилами, зіркові учасники загадують композиції, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя. А потім ведуча проєкту Катерина Осадча розпитує деталі. 39-річна співачка замовила хіт It’s My Life американського гурту Bon Jovi.

Свого часу саме ця пісня, талант та кмітливість Тетяни врятували її від проблем з законом. Решетняк, яка родом з Чернівців, розповіла неймовірну пригодницьку історію з її життя. Тоді майбутній зірці було 15 років.

“У нас в Чернівцях майже всі жінки їздили до Польщі, возили товар. В основному це була контрабанда: цигарки, горілка, спортивні костюми, шкарпетки. Все що можна було напхати до валізи. Моя мама ще з 2000-х років їздила до Польщі, в нас багатодітна сім’я, нас четверо. В неї тільки вміння торгувати, заробляти гроші, а тато залишався з нами. І настав момент, коли мені потрібно було вступати до університету, до Кракова, в Польщу. На джазовий факультет, тому що там була дуже класна академія, куди мене брали безкоштовно, за талант. Але не було коштів, щоб там жити”.

Співачка Тетяна Решетняк з батьками

Співачка Тетяна Решетняк з батьками

Тоді вже і Тетяна почала їздити разом з мамою за кордон та возити товар на продаж. За словами артистки, вона була в десятому класі. Рюкзак, в якому перевозили контрабанду, був розміром більше за Решетняк. Співачка пояснює це тим, що за одну таку поїздку (або ходка, як сказала Тетяна) можна було більше заробити і не витрачати час на додаткові “ходки”.

“Я пам’ятаю маму, в якої нирки опущені нижче, ніж потрібно. Бо вона тягала ці сумки. Тоді заходиш до потягу і бачиш, що сидять в основному всі жінки. Ми приїхали до Пшемисля, виходимо з потягу і якраз того дня був рейд, коли вийшла поліція і забирала всіх з потягу. І нас забрали до відділку. Мені 15 років, з тим рюкзаком, взагалі не розумію, що відбувається. Я, мамина подруга, нас всіх кудись забирають, везуть, в поліцейській машині. І це настільки було страшно, але мене ще і така злість брала: хіба ви не розумієте, що ми їздимо не від того, що нам класно, а, тому що, нам потрібно заробити гроші, щоб якось жити”.

Тоді, за словами Решетняк, в неї була не тільки злість, але й образа, що поляки конфіскують товар. Втім все змінилось, коли Тетяна поспілкувалась з місцевим начальником поліції. Хоча спочатку, той їй і не повірив.

Тетяна співає з дитинства

Тетяна співає з дитинства

“Він сидить, щось виписує і каже: “Ну як тобі не соромно, тобі ж 15 років”. А я кажу, що хочу вступити, бо я співачка. З дитинства співаю, це моя мрія. Він на мене подивився і каже: “Ой, ви вже тут таке видумуєте, понаїжджають, українці возять контрабанду. Співачка приїхала”. І він почав знецінювати цю інформацію. Я кажу: “Окей, ви не вірити в те, що я співачка? Що вам заспівати?”. І оскільки пісня It’s My Life, любила і Bon Jov, і Брітні Спірс слухала, думаю, це ж моє життя (перекладається з англійської назва композиції. – Ред.). І я її заспівала так по-рокерськи… Дивлюсь на нього і він плаче, збирає цей папір, жмякає, кидає. І я збираю той товар, дивлюсь на маму, мама на мене. Ми ті шкарпетки, ті сигарети впаковуємо назад у валізу. Вони паспорти віддали, запитали куди їдемо”.

У підсумку, на тій самій машині поліцейські відвезли Решетняк з мамою на вокзал, купили квитки та побажали удачі. Тетяна зауважила: вона так і не поступила до Кракова, але навчалась у Київському національному університеті культури і мистецтва за фахом, про який мріяла. TAYANNA вдячна, що свого часу поляки врятували її від неприємностей та повірили в неї. А залишилась в Україні співачка, аби бути ближче до родини. Вже з другого курсу вона почала працювати та допомагати батькам.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *