Кейт Міддлтон звинуватили у симуляції раку: коментарі лікаря-онколога

З початку 2024 року, коли британська принцеса Кейт Міддлтон перенесла планову абдомінальну операцію, вона нагадувала про себе всього кілька разів. У березні на відео підтвердила, що у неї виявили рак і тепер вона проходить курс лікування, а напередодні Trooping the Colour повідомила, що їй стає то краще, то гірше. І якщо раніше джерела з близького оточення британської королівської родини розповідали, що через агресивні препарати, які приймає дружина принца Вільяма, у неї почало випадати волосся, то тепер деякі засумнівалися, що Кейт Міддлтон взагалі хворіє.

Принцеса з’явилася на параді на честь дня народження короля і мала дуже гарний вигляд. Хіба що втома у погляді та зайва худорлявість видавали, що вона не зовсім здорова. Кетрін запідозрили у симуляції раку, мовляв, ця причина була потрібна, щоб приховати пластичну операцію. Адже згідно з королівським протоколом, будь-яке втручання у зовнішність заборонено.

Втома у погляді. Фото: Getty Images

Втома у погляді. Фото: Getty Images

Хірург-онколог, який вирішив зберегти своє ім’я в таємниці, докорінно не згоден із цими домислами.

«Хіба можна поставити діагноз по зовнішньому вигляду хворого?» – запитує фахівець.

Рак прямої кишки, а джерела запевняють, що у Кейт Міддлтон саме такий різновид онкологічної хвороби, візуально помітний лише на останній стадії.

«Все залежить від стадії, де виявили хворобу. Якщо це була початкова, перша-друга стадія, вона підлягає радикальному лікуванню. Плюс курс променевої радіотерапії. Якщо вчасно радикально провели лікування, то, в принципі, людина відновлюється швидко і на лобі таке не написано. А ось на четвертій стадії метастази йдуть у всі органи, постійні курси хімієтерапії виснажують організм, виводиться колостома. Таке позначатиметься на зовнішності», – каже лікар.

Зайва худорлявість. Фото: Getty Images

Зайва худорлявість. Фото: Getty Images

Аргумент, що після хімієтерапії випадає волосся, онколог теж відкидає. Тільки 2-3 сеанси хімієтерапії провокує випадання волосся, брів. Якщо йдеться про наступні курси, то організм адаптується і все швидко відновлюється.

«Волоси відростають і вже не реагують. Зазвичай, носять короткі стрижки, але в її випадку може бути перука. До того ж якщо після операції та курсу хімієтерапії минуло пів року, то зовні це майже непомітно», – сказав лікар.

Королівська сім'я дивиться на парад. Фото: Getty Images

Королівська сім’я дивиться на парад. Фото: Getty Images

Нещодавно джерела зробили тривожну заяву про те, що після параду Trooping the Colour стан Міддлтон різко погіршився. Експерт Кеті Ніколл наголосила: дружина принца Вільяма витратила багато сил і тепер їх відновлюватиме під наглядом лікарів.

«У ній є щось від лебедя: всі бачать, як вона елегантно ковзає поверхнею, але насправді під водою вона несамовито гребе».

У ній є щось від лебедя. Фото: Getty Images

У ній є щось від лебедя. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *