Рознесли шлюб вщент: поки фанати кайфували від Ніколь Кідман, її чоловік усе розповів

Володарка шести «Золотих глобусів» щаслива у шлюбі з музикантом Кітом Урбаном. Вони зустрілися у 2005-му, а за рік стали чоловіком і дружиною. Нещодавно пара відсвяткувала 18-ту річницю весілля. На честь цієї події Ніколь опублікувала зворушливе послання.

Кінозірка опублікувала фотографію, на якій вона знята разом із Кітом. Виконавиця ролі у фільмі «Мулен Руж!» була одягнена у коротку легку сукню з орнаментом. Кідман лягла поруч з обранцем, витягнувши стрункі ноги. Ніколь розпустила волосся, заплющила очі й мала розслаблений вигляд.

Урбан сидів поряд із дружиною. Він позував у рожевій розстебнутій сорочці та чорних штанах. Музикант грав на гітарі. Позаду подружжя був мальовничий морський пейзаж.

«Назавжди», – підписала кадр Кідман, залишивши хештег «річниця».

Назавжди. Фото: @nicolekidman

Назавжди. Фото: @nicolekidman

Акторка Наомі Воттс заявила, що такий вигляд має «справжнє небесне кохання». Прихильники пари залишили багато привітань.

«Люблю вас! Зі святом!»;
«Хто не хоче, щоб їхнє кохання мало такий вигляд?!»;
«Чоловікові пощастило»;
«Ви обидва чудові!»;
«Таке щастя, що ви є одне в одного»;
«Гарні ніжки!»;
«Це так класно – знайти свою людину в житті»;
«Я б впала з цього парапету за дві секунди»;
«Всі знають, що ти найкраща, Ніколь», – висловилися фоловери.

Небесне кохання. Фото: Getty Images

Небесне кохання. Фото: Getty Images

Перед річницею весілля Кіт зробив відверте зізнання. Він розповів, що його шкідливі уподобання ледь не зруйнували шлюб з актрисою. Заради коханої жінки Урбан звернувся до спеціалістів. Він вдячний дружині за те, що вона пройшла весь складний шлях із ним.

«Ми одружилися у 2006 році, і не минуло й чотирьох місяців після весілля, як згубні звички, з якими я нічого не робив, рознесли наш шлюб вщент. Чотири місяці у шлюбі, з яких три я перебував у реабілітаційному центрі, гадки не маючи, що з нами буде. Ніколь подолала всі негативні висловлювання – я впевнений, навіть деякі з її власних – і вибрала кохання. І ось ми сьогодні, через 18 років. Її здатність любити не схожа ні на кого, кого я коли-небудь зустрічав», – наводить слова Кіта Hello.

Кіт Урбан та Ніколь Кідман. Фото: @nicolekidman

Кіт Урбан та Ніколь Кідман. Фото: @nicolekidman

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *