Дан Балан повернувся в Україну: поруч помітили Тіну Кароль, про їхній роман говорили на шоу Голос країни

Колишній тренер шоу “Голос країни”, молдавський співак Дан Балан вперше під час повномасштабної війни приїхав до України. Візит колишнього соліста гурту O-Zone став справжньою несподіванкою для багатьох. Ба більше – 45-річний артист розсекретив локацію.

Про це Інформатор-Україна дізнався з соцмереж Дан Балана (лише на його Instagram підписані понад один мільйон фолловерів).

Зірковий тренер дев’ятого та десятого сезонів шоу талант-шоу “Голос країни” (адаптація формату The Voice) завітав в українські Карпати. Дан опублікував відео, на якому розсікає горами на велосипеді у брендованому спортивному одязі. Втім, суперзірка трохи знехтував безпекою – шолом на голову не став надівати.

До відео Дан додав свій хіт Freedom (в перекладі з англійської – свобода). Підписав його Балан українською: “Я вже у Буковелі. Україна, я дуже сумував”.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dan Balan (@danbalan)

Яка мета візиту до України, окрім туризму, Дан не розповів. Він взагалі рідко щось публікує в соцмережах. Втім його громадянська позиція чітка, її він висловлював не раз – підтримує України. То ж не дивно, що хоч після останнього сезону “Голосу країни” за участі Балана пройшло чотири роки, його досі люблять в нашій країні. Про це свідчать і коментарі під відео.

  • Вітаємо з поверненням в Україну! Тебе тут дуже чекали.
  • З поверненням, Дан. Ми скучили за тобою.
  • На жаль, Україна сумує і досі. Але поява Дана так гріє душу, одразу поринула у спогади мирного щасливого життя, без вибухів та кровопролиття.

Зазначимо, що Карпати – одне з улюблених місць відпочинку співачки Тіни Кароль. Упродовж зйомок “Голосу країни” творці шоу приписували та розповсюджували нібито роман між нею та Дан Баланом. Складно повірити, що це збіг, але в Карпатах зараз відпочиває і Тіна Кароль. Однако, шанувальники пишуть, що вони відпочивають не разом. Так це чи ні – поки інформації не має.

Тіна Кароль насолоджується відпочинком в Карпатах

Тіна Кароль насолоджується відпочинком в Карпатах

Обговорення Дана Балана та Тіни Кароль в Карпатах

Обговорення Дана Балана та Тіни Кароль в Карпатах

Зазначимо, що у квітні цього року Балан шокував заявою, що шанувальники з фан-групи DanTina тероризують його родину та не дають жити. Артист заявив – він не підтримує зв’язок з Тіною.

“Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов’язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже два роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які націлені на те, щоб шкодити іншим, робить вашу спільноту небезпечною для суспільства. Прокиньтеся і займіться своїм життям, приділіть краще час своїй сім’ї, і не витрачайте його на цей безглуздий негатив і жорстокість”, – заявив тоді Дан.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *