Концерт Тейлор Свіфт обернувся для дітей принца Вільяма стресом і панікою

Представники британської монархії відвідали перший концерт американської попзірки в Лондоні 21 червня ввечері. Принц Вільям приїхав на стадіон «Вемблі» у компанії старших дітей – 10-річного Джорджа та 9-річної Шарлотти. Кейт Міддлтон, яка проходить курс лікування від раку, залишилася вдома з молодшою дитиною – 6-річним Луї.

У спадкоємця престолу була запланована зустріч з Тейлор Свіфт, при цьому представники Кенсінгтонського палацу погодили її ще до виступу, оскільки Вільям з дітьми мали покинути концерт раніше, щоб уникнути стовпотворіння. Однак через тисняву біля стадіону плани опинилися під загрозою, Вільям, Джордж і Шарлотта потрапили на майданчик, напханий фанатами артистки, всього за 25 хвилин до початку шоу.

«У них був кошмар на вході, вони планували приїхати так, щоб заздалегідь зустрітися та привітати Тейлор, бо знали, що хочуть піти раніше. Але вони сильно запізнювалися. У Джорджа і Шарлотти були стрес і паніка, тому що дорога зайняла занадто багато часу», – повідомив інсайдер.

Стрес компенсувався спільною фотографією. Фото: @princeandprincessofwales

Стрес компенсувався спільною фотографією. Фото: @princeandprincessofwales

В результаті тісно поспілкуватися один з одним представникам монархії та співачці не вдалося, час був лише на те, щоб обмінятися черговими люб’язностями та зробити спільні фотографії.

«Вони мали всього 25 хвилин у запасі, тому вони швидко зустрілися і привітали один одного, а потім піднялися до своєї ложі перед шоу», – додало джерело.

Примітно, що старший син короля Чарльза III цього дня відзначав особисте свято – день народження. Тейлор опублікувала фото з принцом та його дітьми, у кадр потрапив також її бойфренд Тревіс Келсі.

Тревіс Келсі теж потрапив у кадр. Фото: @taylorswift

Тревіс Келсі теж потрапив у кадр. Фото: @taylorswift

«З днем народження, M8! Лондонські шоу починаються чудово», – зазначила Свіфт.

Стало відомо, чому зірка назвала чоловіка Кейт Міддлтон «M8» – це інтернет-скорочення від британського слова «приятель».

Принц та принцеса Уельські також оприлюднили фото з концерту. «Дякую Тейлор Свіфт за чудовий вечір!» – йшлося у повідомленні королівської родини. До речі, запальні танці принца Вільяма під хіти володарки премій «Ґреммі» стали вірусними. Шарлотта в цей час стояла поруч і розмахувала руками в повітрі, показавши браслет, що світився.

Виступ Тейлор Свіфт у Лондоні. Фото: Getty Images

Виступ Тейлор Свіфт у Лондоні. Фото: Getty Images

Для принца Уельського це стало рідкісною можливістю зміцнити зв’язок із дітьми, особливо з дочкою.

«Був один приємний момент, коли Вільям і Шарлотта сиділи поруч один з одним попереду, і разом підспівували, це було мило», – цитує Hello! інсайдера.

Принц та співачка знайомі давно. Фото: Getty Images

Принц та співачка знайомі давно. Фото: Getty Images

Разом із принцом Уельським у VIP-ложі перебували його кузина Зара Тіндалл та її чоловік Майкл, вони також взяли на концерт старших дітей – 10-річну Мію та 5-річну Лену.

«Вони пішли приблизно за десять хвилин до кінця, щоби не потрапити в натовп. У їхній ложі було шумно, всі так чудово проводили час на дні народження принца Вільяма!», – додало джерело.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *