Має вигляд як скелет: куди поділася вся краса Анджеліні Джолі – фото

Голлівудська зірка з’явилася на церемонії вручення престижної театральної премії «Тоні» 16 червня 2024 року у Нью-Йорку. Компанію їй склала 15-річна дочка Вів’єн, яка допомагала в роботі над мюзиклом «Аутсайдери». Анджеліна вибрала розкішну сукню бірюзового кольору з голими плечима від Versace. Вона продемонструвала струнку фігуру з плоским животом та тонкою талією.

Після цього прихильники Джолі забили на сполох через її худорлявість.

«Вона така худа»;
«Вона має вигляд майже як скелет!»;
«В Анджеліни вже анорексія, треба її рятувати», – написали в коментарях.

Анджеліна Джолі з дочкою Вів'єн. Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі з дочкою Вів’єн. Фото: Getty Images

Інсайдер повідомив, що при рості 5 футів 7 дюймів (169 сантиметрів) акторка важить лише 98 фунтів (44 кілограми).

«Енджі знає, що вона дуже худа. Вона також знає, що, якщо вона одягне відкриту сукню, всі будуть говорити про те, який вигляд вона має. Вона практично запрошує людей прокоментувати її вагу, надягаючи подібні сукні, в яких вона має такий стрункий вигляд. Складається враження, що вона зголодніла за увагою», – зазначило джерело.

Зголодніла за увагою. Фото: Getty Images

Зголодніла за увагою. Фото: Getty Images

Ще один приятель Анджеліни повідомив, що вона не відчуває занепокоєння з цього приводу. Зірка почувається чудово, їй просто комфортно у своєму тілі в цій вазі.

«Справа не так у тому, що вона прагне уваги, як у тому, що вона впевнена у своїй зовнішності. Енджі любить своє тіло і те, який вигляд вона має, і вона любить виставляти це напоказ. Ось чому вона одягає таку сексуальну сукню, як це, чи вбрання з величезним розрізом, як на церемонії вручення премії “Оскар” кілька років тому. Вона знає, що має приголомшливе тіло, і не боїться цим похвалитися», – розповів інсайдер.

Приголомшливе тіло. Фото: Getty Images

Приголомшливе тіло. Фото: Getty Images

Третій друг Джолі заявив, що вона завжди привертала увагу своєю худорлявою фігурою, але в ці дні вона мала більш стрункий вигляд, ніж будь-коли. Він звинувачує у цьому колишнього чоловіка актриси.

«Ця війна з Бредом Піттом, особливо битва за опіку над дітьми, справді завдала серйозної шкоди. Коли Енджі у стресі, вона не їсть. Це погано, враховуючи, що вона й без того така худа. Ймовірно, вона також нервувала через “Тоні”, тому що “Аутсайдери”, які вона продюсувала, претендували на найкращий мюзикл. Вона справді хотіла перемогти, і була така зосереджена на цьому. Вона із тих, хто забуває поїсти», – цитує In Touch джерело.

Іноді Анджеліна забуває про їжу. Фото: Getty Images

Іноді Анджеліна забуває про їжу. Фото: Getty Images

На церемонії володарка премії «Оскар» пережила момент тріумфу, коли її постановка виграла чотири нагороди. Анджеліна та Вів’єн приєдналися до акторського складу та знімальної групи на сцені.

«Було захопливо бачити їх там. Так, вона мала дуже худорлявий вигляд, але все одно справляла приголомшливе враження в тій сукні від Versace. І вона це знала. Можливо, вона ризикнула з цим вбранням, але не боялася коментарів. Це був її важливий вечір, і ніщо не могло його зіпсувати», – додало джерело.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *