Чому поліція вирішила відновити справу про смерть Меттью Перрі

Кілька місяців тому з’явилася інформація, що розслідування смерті Меттью Перрі відновлюється через пів року (нагадаємо, актора не стало в жовтні 2023-го від передозування кетаміну). Спершу прихильники не надали значення цим новинам, проте незабаром стало зрозуміло, що поліція навсправжки вважає: у смерті зірки «Друзів» є винні і їх треба знайти. Звісно, після такої сенсації публіка схвилювалася й із завмиранням серця стежила за новинами.

І ось тепер інсайдер, близький до сім’ї Меттью, розповів In Touch Weekly, хто став ініціатором продовження розслідування. Виявляється, це був вітчим знаменитості Кіт Моррісон. Він колись був репортером і зіркою кримінального телебачення, тому скористався старими зв’язками й спробував зробити свій внесок у хід справи про смерть пасинка.

«Оскільки Кіт бере участь у розслідуванні сам, шанси на те, що ця справа матиме реальні кримінальні наслідки, різко зросла. Вся сім’я Меттью покладається на досвід Кита як слідчого і, що особливо важливо, як людину, яка може спілкуватися з владою у довірчій та поважній манері. Але він робить це не заради слави. Він любив Меттью як сина і не хотів, щоб його смерть була марною», – пояснив співрозмовник.

Дженніфер Еністон та Меттью Перрі, 1995 рік. Фото: Getty Images

Дженніфер Еністон та Меттью Перрі, 1995 рік. Фото: Getty Images

Анонімне джерело також зауважило, що Кіт Моррісон добре пам’ятає: Меттью хотів, щоб його приклад боротьби з залежністю став застереженням для інших молодих людей. Це навіть спонукало його бути більш рішучим і втрутитися у хід справи.

«Хоч би якою сумною була ситуація, великій родині Перрі дуже пощастило, що на їхньому боці є хтось на кшталт Кіта з його знаннями. Крім того, що він добра, спокійна і благородна людина, він знає про кримінальне правосуддя більше, ніж будь-хто інший у своїй галузі, і доступно пояснює ці процеси решті членів сім’ї Перрі, поки вони шукають відповіді», – сказав він.

Сім'я актора шукає відповіді. Фото: Getty Images

Сім’я актора шукає відповіді. Фото: Getty Images

Роман із колишньою дружиною Чарлі Шина

Актрису Брук Мюллер, колишню дружину Чарлі Шина, неодноразово допитували у зв’язку з трагедією. І хоча офіційно її ні в чому не звинувачували, вона співпрацювала зі слідством. Тепер колишня кохана Меттью Кейті Едвардс розповіла, що Перрі мав роман з Мюллер.

Кейті вважає, що Меттью та Брук возз’єдналися в останні роки його життя.

«Вони познайомилися не в рехабі, ми всі зустрілися у 2006 році в групі анонімних алкоголіків», – зізналася Едвардс.

Брук Мюллер. Фото: Getty Images

Брук Мюллер. Фото: Getty Images

Колишня кохана актора, яка пізніше працювала його асистенткою, стверджує, що Меттью одночасно зустрічався і з нею, і з Брук. Одного разу актор кликав на побачення Брук, а вдруге – її саму. Обох жінок це влаштовувало. Едвардс вважає, що Мюллер цілком могла принести Меттью заборонені речовини, які й призвели до трагедії.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *