Корисний напій, який допоможе вам схуднути, навіть якщо ви цього не хочете

Останнім часом все частіше можна почути скарги на те, що дієти не дають результату. Іноді навіть відбувається зворотний ефект, від обмежень у харчуванні людина замість того, щоб позбутися зайвої ваги, набуває додаткових кілограмів, інформує Ukr.Media.

Такий стан справ може бути пов'язаний із проблемами ендокринної або нервової системи. І якщо в першому випадку потрібно звернутися до медиків, то в другому, можна спробувати допомогти собі самостійно.

Стреси і нервова обстановка змушують нас переїдати. Навіть сидячи на дієті, ми не помічаємо, як починаємо з'їдати більше їжі, ніж необхідно для нормальної роботи організму і впевненого схуднення.

До того ж, стрес змушує нас їсти шкідливу їжу з великою кількістю цукру і солі, що миттєво затримує рідину в організмі та призводить до набряків, а на вагах ми одразу ж бачимо серйозну надбавку.

Однак, є спосіб приборкати апетит, поліпшити настрій і досить швидко позбутися набряків. Цей напій успішно застосовували мільйони жінок близько 10 років тому і всі вони відзначали позитивний ефект.

Буквально за 6 — 8 тижнів можна скинути близько 10 — 12 кг. При його вживанні необов'язково сидіти на жорстких дієтах. Досить не переїдати і постаратися вечеряти за 3 — 4 години до сну. Контролювати калорії допоможе харчовий щоденник або будь-який, зручний для вас, мобільний додаток.

На форумах для схуднення, цей чудо-напій отримав назву — молокочай. Його готують із зеленого чаю і молока. Ті, хто не любить зелений, може використовувати чорний, але більш ефективним був визнаний саме зелений чай.

Заварювати чай можна як молоком жирністю не більше ніж 3,2%, так і звичайним окропом, у який потім додають молоко. Цукор класти не можна, інакше ефект буде зворотний. Завдяки такому поєднанню продуктів, молокочай постачає організм корисними мікроелементами, чинить тонізуючу, сечогінну і заспокійливу дію.

Напій можна включити в щоденний раціон або влаштовувати розвантажувальні дні. Під час вживання молокочаю необхідно дотримуватися питного режиму і випивати близько 1,5 — 2 літрів чистої води. Також, класичний напій можна посилити жироспалювальними добавками — перцем, медом (не більше 5 г на день), імбиром, корицею і гвоздикою.

Щоб домогтися позитивного ефекту і швидко схуднути, слід випивати 1,5 літра молокочаю на день, незалежно від того, на розвантаженні ви перебуваєте чи харчуєтеся, як зазвичай.

Молокочай п'ють між прийомами їжі, так само, як і воду. Тобто, за півгодини до їди слід використати напій, а за годину після їжі випити порцію води.

Уже після 2-3 днів ви помітите, що вага знижується, набряки зникають, апетит зменшується, а настрій підвищується.

Стаття має інформаційний характер, тому перед вживанням проконсультуйтеся у фахівця. Деяким людям протипоказаний даний напій.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *