“Друге дихання” “Рамштайну”: передусім, – це швидкість реалізації рішень

“Друге дихання” “Рамштайну”: передусім, – це швидкість реалізації рішень 26.04.2024 22:15 Укрінформ Оцінюємо ефективність роботи формату “Рамштайн” та підбиваємо перші підсумки 21-го засідання

22 квітня Контактній групі з питань оборони України, яку в народі звикли називати просто «Рамштайн» виповнилося два роки. Символічно, що у ці дні наші союзники, очільники оборонних відомств з 50 країн світу, провели чергову — двадцять першу за рахунком зустріч, яка пройшла у віртуальному форматі.

Для сучасного світу, тим більше, для сучасної війни два роки – це дистанція космічного масштабу. Ми віддаємо належне і дуже вдячні «Рамштайну» за життєво необхідну допомогу, надану воюючій Україні. Але нині стає очевидним, що формат потребує модернізації, переналагодження з урахуванням набутого досвіду. Передусім, це швидкість роботи аналітичних груп, а відтак – ухвалення і реалізації рішень.

Звісно, це далеко не все. Що важливого було сказано, яку зброю пообіцяли надати Україні до «Рамштайну» і в його ході?

Втім, спершу цікавимося в експертів, як вони загалом оцінюють “Рамштайн” за підсумками двох років існування цього формату, наскільки він ефективний і чи відкриється у нього “друге дихання” після того, як США нарешті повернулися у “велику гру”?

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *