Twitter видаляє старі облікові записи і звільняє імена їхніх користувачів

Соцмережа Twitter вирішила видалити неактивні облікові записи на своїй платформі. Це означає, що раніше зайняті імена знову стануть доступними. Про це власник компанії Ілон Маск повідомив 8 травня, подробиці розповіло видання TechCrunch.

“Ми очищуємо акаунти, які не виявляли жодної активності упродовж кількох років, тому ви, імовірно, побачите зниження кількості підписників”, – написав Маск.

We’re purging accounts that have had no activity at all for several years, so you will probably see follower count drop

– Elon Musk (@elonmusk) May 8, 2023

Відповідаючи на запитання користувачів соцмережі, Маск також сказав, що очищення звільнить імена, які використовували ці акаунти.

Yes

– Elon Musk (@elonmusk) May 8, 2023

Однак він не уточнив, як користувачі зможуть отримати ці імена користувачів, окрім звичайного методу – створивши новий обліковий запис із певним ім’ям.

TechCrunch зазначає, що останні місяці Twitter розглядав можливість продажу бажаних імен користувачів через онлайн-аукціони для отримання додаткового доходу. Незрозуміло, чи залишається цей план чинним, і якщо так, то як він працюватиме. У грудні 2022 року Маск також написав, що Twitter “скоро” почне звільняти простір імен від 1,5 млрд облікових записів, зазначивши, що неактивні облікові записи видалять під час цього процесу.

Ольга БЕРЕЗЮК
журналістка

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *