Загинув дворазовий чемпіон світу тхеквондо Данило Демчишин

Фото: ffvs.pnu.edu.ua

Вранці 12 грудня трагічно загинув дворазовий чемпіон світу, триразовий чемпіон Європи з тхеквондо Данило Демчишин. Про це повідомив у соціальній мережі його тренер Олег Соловей.

– Страшне горе, сьогодні вранці помер Данило Демчишин, потонув в озері, щоранку купався у міському озері. Поки що не знаю деталей, — написав він.

Тренер підкреслив, що Данило був його підопічним із самого дитинства і, по суті, він сприймав його як свого сина. Крім того, Демчишин був гордістю як для Всеукраїнської спортивної школи тхеквондо, так і України.

Данило Демчишин народився 23 липня 1998 року, вона чемпіон світу 2015 року в Італії, чемпіон Європи 2016 року у Фінляндії та переможець Кубка Європи 2016 року в Румунії. Також він був лауреатом стипендії місцевої ради, визнаний одним із найкращих спортсменів за підсумками виступів у спортивному сезоні 2022 року.

18 вересня на війні під час виконання бойового завдання загинув майстер спорту України чемпіон Кубка України, член національної збірної України з боку Андрій Огородник.

26 листопада на фронті загинув кандидат у майстри спорту, віце-президент Федерації шахів України, організатор багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань Артем Сачук.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *