Умєров і Залужний особисто привітали Сирського з Днем Сухопутних військ

Фото: facebook.com/rustemumerov.ua

Міністр оборони України Рустем Умєров і головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний особисто привітали командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського з Днем Сухопутних військ. Про відвідання позицій на Східному напрямку повідомив Умєров у своєму фейсбуці та пресслужба Міноборони на сайті відомства.

– Привітали наших воїнів та Командувача Сухопутних військ генерала-полковника Сирського з Днем Сухопутних військ разом із Головнокомандувачем ЗСУ генералом Залужним. Вручили нагороди. Командувач ОСУВ «Хортиця» ознайомив нас із ситуацією на Східному напрямку та ключовими потребами українських воїнів, аби ефективно знищувати ворога, – написав міністр. 

Окрім фронтового забезпечення та ключових потреб війська, Умєров, Залужний та Сирський обговорили питання підготовки рекрутів та посилення фортифікацій уздовж всієї лінії зіткнення. 

– Розвиваємо спільний план дій та оцінюємо загрози. Працюємо над посиленням постачання зброї на фронт, запускаємо виробництва, розширюємо можливості закупівель БПЛА (як розвідувальних, так і ударних), щоденно на зв’язку із партнерами, – додав Умєров.

6 грудня президент Володимир Зеленський записав вітання із Днем Збройних сил України, йдучи вулицею Грушевського у Києві.

Фото: facebook.com/rustemumerov.ua

Фото: facebook.com/rustemumerov.ua

Фото: facebook.com/rustemumerov.ua

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *