Промоутер Ф’юрі припустив, що бій з Усиком відбудеться на початку 2024 року, а не 23 грудня

Фото: instagram.com/tysonfury

Бій Тайсона Ф’юрі й Олександра Усика відбудеться, скоріш за все, на початку 2024 року, а не 23 грудня, як було повідомлено раніше. Про це завив промоутер 35-річного англійця Френк Воррен, повідомив BBC Sport.

Френк Воррен пояснив це тим, що Тайсону Ф’юрі потрібно більше часу на підготовку після бою з Френсісом Нганну, який пройшов у ніч на 29 жовтня.

– Контракт на бій підписано, ми збиралися провести його 23 грудня, але сумніваюся, що це станеться. Тайсон не може одразу вирушити у тренувальний табір після такого важкого бою, у нього буде тиждень відпочинку. А до грудня залишилося вісім тижнів, йому потрібно трохи часу, щоб привести своє тіло у форму і дати йому можливість відновитися, перш ніж він повернеться у табір. Тому поєдинок буде наступного року, на початку наступного року, — заявив промоутер Тайсона Ф’юрі.

Френк Воррен уточнив, що це не означає, що бій відбудеться у січні — мовляв, ще є час до 2 березня, коли у Саудівській Аравії завершиться спортивний фестиваль в Ер-Ріяді Riyadh Season, у межах якого пройде бій.

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк відреагував на заяву Френка Воррена у своєму інстаграмі. У Stories він написав: Let’s get dodging started (Почнімо ухилятися), відмітив акаунт Френка Воррена та залишив знаки питання.

Фото: instagram.com/alex.krassyuk

У ніч проти неділі Тайсона Ф’юрі переміг в Саудівській Аравії 37-річного франко-камерунського бійця Франсіса Нганну. Після поєдинку 36-річний Олександр Усик піднявся на ринг та влаштував своєрідну дуель поглядів з Тайсоном Ф’юрі. Українець заявив, що вони “повернуться на цей ринг 23 грудня”.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alexander A. Krassyuk (@alex.krassyuk)

Tyson Fury and Oleksandr Usyk face off! 😤 🏆 👀#BattleOfTheBaddest | #FuryNgannou pic.twitter.com/RLTHgoYeL9

— Boxing on TNT Sports (@boxingontnt) October 28, 2023

29 вересня Усик та Ф’юрі офіційно оголосили про проведення поєдинку. 21 жовтня промоутери боксерів попередньо узгодили бій на 23 грудня.

Протистояння визначить першого в історії абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі в епоху чотирьох основних організацій. Олександр утримує пояси WBA, WBO та IBF, Тайсон – титул WBC. Перед цим останнім абсолютним чемпіоном світу з боксу у цій ваговій категорії був Леннокс Льюїс у 2000 році, однак тоді він утримував лише три пояси: WBA, WBC та IBF. Пояс WBO було визнано як “рівноцінний” лише у 2007 році.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *