Маленька ікона стилю: принцеса Шарлотта нічого не одягає просто так – фото

Нещодавно принцеса Шарлотта відсвяткувала свій дев’ятий день народження. Юна представниця британської королівської родини поки що рідко з’являється на публіці. Водночас Шарлотта вже викликає ефект своєї мами Кейт Міддлтон, коли вбрання, в яке вона одягнена, розлітаються, як гарячі пиріжки.

Затишний трикотаж

Для портрета на другий день народження принцесі Шарлотті одягли кардиган пастельно-жовтого кольору від Джона Льюїса з принтом у вигляді овечок. Модель була розпродана на вебсайті бренду майже миттєво. За останні роки принцеса Шарлотта також була зображена у двох розкішних светрах Ralph Lauren з кашеміру.

З овцями та без них

З овцями та без них

Улюблене пальто

Шарлотта тричі з’являлася на публіці в елегантному пальті бордового кольору від Trotters, даючи зрозуміти, що воно є її фаворитом. Непідвладна часу модель із чистої вовни та довжиною до колін прикрашена оксамитовими ґудзиками в тон. Востаннє юна принцеса одягала його у грудні 2023 року на різдвяну службу, яка проходила у Вестмінстерському абатстві.

На різдвяній службі

На різдвяній службі

Бюджетні сукні

Сукня від Рейчел Райлі, в якій Шарлотта була на знімку, випущеному на честь її 6-річчя, стала сенсацією. Чудове вбрання прикрашало вінтажний квітковий принт. Модель вартістю 59 фунтів стерлінгів було повністю розпродано протягом 12 годин. Виробнику довелося запровадити систему попередніх замовлень, щоб задовольнити величезний попит. Ця річ стала найбільш продаваною за 27-річну історію бренду.

Портрет на честь 6-річчя принцеси

Портрет на честь 6-річчя принцеси

Принцеса Шарлотта одягла смугасту сукню від Рейчел Райлі на захід у Глостерширі у 2023 році. Ця модель теж викликала небувалий інтерес і була розпродана менш як за 24 години. Фінал Вімблдону-2023 дівчинка дивилася у кольоровій сукні від іспанського бренду Friki. Модель відразу ж стала хітом і була розпродана того ж дня.

Фінал Вімблдону-2023

Фінал Вімблдону-2023

Дівчинка-матрос

Королівська традиція носити матроські костюми для хлопчиків походить від королеви Вікторії, яка пошила матроський костюм для свого старшого сина, принца Едварда.

Хоча королівських дівчат, таких як принцеса Шарлотта, у матроських сукнях можна побачити рідше, це стало довгоочікуваною зміною її звичайної палітри квіткових принтів.

У матроській сукні

У матроській сукні

Дизайнерська сукня

Кейт купує дочці одяг не лише бюджетних брендів. З особливих випадків юна модниця королівської сім’ї вже виходить у світ у вбраннях класу люкс. Так, на концерті після коронації Чарльза III Шарлотта з’явилася у багатоярусній сукні кремового кольору від Self-Portrait, прикрашеній коміром у стилі Пітера Пена.

У стилі Пітера Пена

У стилі Пітера Пена  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *