Леся Цуренко вилетіла з Вімблдону-2023

Цуренко вилетіла з Вімблдону — з українок на турнірі залишилася Світоліна

Фото: REUTERS/Toby Melville

Леся Цуренко вилетіла з Вімблдону-2023. 34-річна українська тенісистка у четвертому колі турніру поступилася четвертій ракетці світу, 29-річній американці Джессіці Пегулі. Про це 9 липня повідомило Суспільне Спорт.

Зустріч завершилася з результатом 2:0 (6:1, 6:3). До цього суперниці зустрічалися у 2019 році, тоді теж перемогла американка. 

Цуренко стала однією з двох українок, які вийшли до четвертого раунду британського Грендслему. Окрім Лесі, до цієї стадії змагань пройшла 28-річна Еліна Світоліна. 9 липня о 18:30 за Києвом вона змагатиметься проти 33-річної білоруської тенісистки Вікторії Азаренко (№20 WTA).

7 липня Леся Цуренко 3:40 години грала проти 30-річної румунки Ани Богдан та після перемоги уперше в кар’єрі вийшла до четвертого кола трав’яного Грендслему. Це був третій найдовший матч сезону WTA. 

Леся Цуренко стала лише третьою українкою в історії, що виходила до 1/8 фіналу на Вімблдоні. Перед цим досягнення підкорювалося лише Еліні Світоліній та 23-річній Даяні Ястремській.

Цуренко вдруге поспіль вилетіла у четвертому раунді Грендслему. 5 червня на “Ролан Гаррос” у Парижі українка поступилася першій ракетці світу, 22-річній польці Ізі Швьонтек.

8 липня друга ракетка України Марта Костюк вилетіла з Вімблдону-2023. У третьому колі турніру вона програла американці Медісон Кіз.

Welcome to the quarter-finals, @JPegula 🙌

The American gets through Lesia Tsurenko in straight sets 6-1, 6-3 to move on#Wimbledon pic.twitter.com/YXZd0e6ruV

— Wimbledon (@Wimbledon) July 9, 2023

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Wimbledon (@wimbledon)

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *