Ухилянт намагався потрапити до Молдови, перепливши Дністер на надувному матраці

Фото: dpsu.gov.ua

Українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на надувному матраці переплисти Дністер та потрапити до Молдови. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

– Незважаючи на значно розлитий Дністер та швидку течію 39-річний дніпрянин намагався вплавь на надувному матраці дістатися Молдови. Щоб запобігти правопорушенню та нещасному випадку охоронці кордону задіяли човен і витягли чоловіка з води, — розповіли в прикордонній службі.

Як з’ясувалося, порушник скористався послугами одного з месенджерів, з якого дистанційно отримував вказівки, куди і як його слідувати. Координатори запропонували йому скористатися надувним матрацом, а змінний одяг, документи та телефон скласти у рюкзак. Ця послуга мала б йому коштувати 4 тисячі євро, з яких половину він уже сплатив авансом. Правоохоронці вже склали відповідний протокол, справу розглядатиме суд.

  • Раніше на Одещині прикордонники затримали двох чоловіків призовного віку, які вирішили нелегально потрапити за кордон, сховавшись у кабіні фури. Один із них ховався в ящику для білизни.
  • У березні українські прикордонники на пункті пропуску “Ужгород” зупинили чоловіка, який видавав себе нігерійцем, щоб виїхати до Словаччини.
  • На кордоні з Молдовою затримали чотирьох ухилістів, які обмоталися ізотермічними ковдрами, щоб стати непомітними для тепловізорів.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *