У Дніпрі жінка намагалася за мільйон гривень продати 2-річного сина, щоб розпочати бізнес

Фото: dp.npu.gov.ua

У Дніпрі на продажі дитини поліцейські управління міграційної поліції затримали його матір. Купити сина 19-річна жінка запропонувала своїй знайомій та домовилась з нею про зустріч. Зловмисницю затримали при передачі коштів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

– 23 квітня жінка взяла дитину та прийшла на визначене місце, де “продала” хлопчика за мільйон гривень. Фігурантку затримали в порядку статті 208 КПК України під час отримання обумовленої суми. За її словами, вона не хотіла доглядати за сином, тому вирішила його позбутися. На отримані гроші планувала відкрити власний бізнес, – кажуть у поліції.

Злочин задокументували поліцейські управління міграційної поліції та слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області у співпраці з управлінням кримінального аналізу. Дитину передали представникам органів влади та ювенальним поліцейським. Зараз хлопчиком опікуються лікарі.

За місцем мешкання затриманої провели обшук та вилучили речові докази. 23 квітня їй вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми). Найближчим часом фігурантці оберуть запобіжний захід.

  • Влітку минулого року затримали на українсько-словацькому кордоні  чоловіка за спробу вивезти в одну із країн ЄС 11-місячного малюка та продати його там за 25 тисяч доларів. 
  • 12-річна мешканка Полтавської області розмістила оголошення про продаж 3-місячної дитини на одній із популярних вебплатформ. Його прочитала інтернет-користувачка та відправила скріншот у Facebook Messenger правоохоронців регіону.  Свій вчинок дівчинка пояснила тим, що вона просто хотіла пожартувати і “дізнатися про реакцію людей”.

Фото Фото 24 Квiтня17:50

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *