У Стебнику рятувальники допомогли дитині, яка застрягла на дереві

Фото: t.me/dsns_telegram

На Львівщині рятувальники допомогли спуститися з дерева дівчинці, яка там застрягла. Про це повідомили у пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

– У місті Стебник Дрогобицького району десятирічна дівчинка вилізла на дерево і не змогла самостійно злізти, рятувальників викликали її друзі, – йдеться у повідомленні.

У ДСНС розповіли, що друзі дівчинки зустріли надзвичайників та провели їх до дерева, де вона знаходилася. Виявилося, що дитина грала і в неї застрягла нога, і вона не могла самостійно злізти з дерева. Рятувальники зняли її з дерева за допомогою висувних сходів.

  • 5 березня у Червонограді дівчина намагалася спуститися з даху балкона, щоб врятувати кота, але опинилася у скрутному становищі та не змогла самостійно повернутися. Після отримання повідомлення про подію, рятувальники прибули на місце та допомогли їй повернутися до квартири. Для порятунку кота також знадобилася висувна драбинка.
  • 17 серпня у селі Славське Львівської області на горі Погар через несправність електричного обладнання зупинилася канатно-крісельна дорога, на якій перебували 4 особи, включаючи 2 дітей (12 та 10 років). Рятувальники зняли жінку та дитину за допомогою альпіністського спорядження.
  • 17 серпня 2021 року у Дніпрі рятувальникам довелося знімати з занедбаної будівлі трьох дітей – дівчаток віком 14-16 років, які залізли на четвертий поверх, але не змогли спуститися вниз. Однією з них стало погано. Рятувальники прибули на місце і за допомогою рятувальної мотузки та нош спустили постраждалу на землю

Фото Фото 11 Березня12:28

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *