Племінниця принцеси Діани Кітті Спенсер народила від південноафриканського мільйонера, який старший за її батька

Після двомісячної перерви 33-річна модель та улюблениця Dolce & Gabanna Кітті Спенсер повернулася до соцмереж, щоб поділитися з підписниками радісною подією – цей День матері вона зустріла в офіційному статусі мами. На підтвердження тому Кітті опублікувала серію знімків, на яких позує з малюком. Свого первістка модель народила від південноафриканського мультимільйонера Майкла Льюїса.

«Бути твоєю мамою – радість всього мого життя, малюк. Люблю тебе беззастережно», – написала Кітті, не уточнюючи ні стать, ні ім’я, ні дату народження дитини.

Дивлячись на ідеальну фігуру моделі, що позує у білому купальнику на тлі пляжу, деякі з підписників припустили, що така скритність не випадкова. І народила Кітті не сама, а за допомогою сурогатної мами. Підтверджують цю теорію та знімки із заходів, якими Кітті ділилася в соцмережах наприкінці грудня 2023 року – на них жодного натяку на вагітність.

Про дитину жодної інформації

Про дитину жодної інформації

З батьком свого первістка, бізнес-магнатом Майклом Лю’їсом, який вдвічі старший за Кітті (і на кілька років старший за її батька), вона познайомилася у 2018 році, а за три роки офіційно стала його дружиною. Їхнє весілля відбулося в Італії в заміському особняку Альдобрандіні у Фраскаті, з якого відкривається розкішний краєвид на Рим. Святкування розтяглося на три дні, на ньому були присутні близькі друзі.

Весілля відбулося в Італії

Весілля відбулося в Італії

Багато хто запитував: чому молода красуня Кітті вийшла заміж за чоловіка настільки старшого за себе? Гроші їй точно не потрібні, становище у суспільстві теж – усе це вона має. Невже кохання?

Невже кохання?

Невже кохання?

З дитинства Кітті була свідком нещасливого шлюбу своїх батьків: Чарльз зраджував Вікторії, поки та лежала в наркологічній клініці та лікувалася від алкогольної та наркотичної залежностей. Коли Кітті виповнилося 7 років, її мама та тато прийняли остаточне рішення розлучитися. Приблизно на той же період наклалася трагічна подія – в автокатастрофі загинула її тітка, королева людських сердець, принцеса Діана.

Кітті Спенсер із батьками

Кітті Спенсер із батьками

Майкл Льюїс – не перший чоловік у житті Кітті з великою різницею у віці. До нього вона кілька років зустрічалася з магнатом у сфері нерухомості Ніколо Бараттьєрі ді Сан П’єтро. Він був на 20 років старший за неї і за чотири роки стосунків так і не зробив пропозиції руки та серця.

Кітті Спенсер

Кітті Спенсер

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *