На Закарпатті аферистка “зняла порчу” з дівчини за 1,5 мільйона гривень

Фото: facebook.com/UA.ZakarpattyaPolice

На Закарпатті 23-річна дівчина стала жертвою аферистки, яка за гроші обіцяла зняти з її родини псування і врятувати від біди. Про це повідомила поліція Закарпатської області.

– В інтернеті закарпатка натрапила на пропозицію 22-річної користувачки, яка стверджувала, що вміє знімати “псування” та допомагати вирішувати сімейні проблеми. Ця молода жінка уявляла себе як “провидицю” і пропонувала свої послуги онлайн. Через деякий час, жінка, зацікавившись цією пропозицією, звернулася до зазначеної “провидиці” з проханням про допомогу у вирішенні сімейних проблем, – розповіли про те, що сталося.

Так звана провидиця стверджувала, що рідних дівчини накладено псування. Під приводом вирішення цієї проблеми шахрайка переконала потерпілу передати їй кілька траншів грошей на загальну суму 1,5 мільйона гривень, а також понад 70 г ювелірних виробів із золота.

Шахрайка сказала, що на її рідних наведено псування. Надалі, пообіцявши вирішити проблему, за кілька траншів виманила у потерпілої 1,5 млн. гривень та понад 70 грамів ювелірних виробів із золота.

Аферистку було затримано та поміщено в ізолятор. Їй обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави, яка становить понад 1,4 мільйона гривень. Затриманій загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

  • 19 лютого у Прилуках поліцейські затримали підозрюваних у шахрайстві жінок, які виманили у пенсіонерки майже мільйон гривень.
  • 7 грудня у Києві затримали банду, яка від імені учасниці битви екстрасенсів знімали псування, люди продавали квартири, щоб позбутися негативу.

Фото Фото 11 Березня13:46

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *