У ДТП в Італії загинула 21-річна українська модель Анна Краєвська

Однією з жертв аварії в провінції П’ємонт, що сталася цієї неділі, стала 21-річна українка з Одеси. Наразі ДНК-тест ще не проведений, але в поліції вважають, що дівчина була у  тому Ferrari Gtc4,  що розбився. Про це пише італійське видання La Repubblica.

Аварія сталася 1 квітня на трасі в північному регіоні Італії П’ємонт, між містами Івреа і Сантіа. Ferrari Gtc4 рухався на трасі зі швидкістю  близько 200 км/год. Водій не впорався з керуванням, внаслідок чого авто врізалося в огорожу, розірвалося на шматки і загорілося.

За кермом був 40-річний косовський діджей Хісні Кестай, відомий під псевдонімом Dj Style Q. Останнім часом він проживав у Швейцарії в місті Вільнев, а його двоє дітей і дружина – у Косові. 

Експертиза ДНК другої загиблої людини ще триває. Видання наголошує, що в  поліції впевнені – другою загиблою є Анна Краєвська родом з Одеси, яка останнім часом також жила у Швейцарії. 

Друзі дівчини у Швейцарії заявили, що останні дні Анна на зв’язок не виходить. Швейцарські правоохоронці звернулися із запитом до італійських. 

Анна Краєвська народилася в Одесі, ще до повномасштабного вторгнення вона публікувала у своїх соціальних мережах фотографії з України та Європи.

Анна Краєвська / Скріншот Instagram

  • 4 квітня Святошинський районний суд міста Київ вкотре подовжив запобіжний захід екссудді Олексію Тандиру. Він є фігурантом справи про наїзд на військовослужбовця Нацгвардії, внаслідок чого військовий помер. 
  • 27 березня поблизу німецького Лейпцига потрапив у смертельну ДТП автобус, у якому перебували троє українок. В аварії загинули четверо жінок, серед яких одна громадянка України. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *