Меган Маркл не виконала прохання хворої Кейт Міддлтон навіть заради дітей: королівський експерт

2024 рік розпочався для королівської родини із жахливих новин. Спочатку Чарльз III оголосив, що хворий на рак і вже проходить лікування. В той самий час зникла Кейт Міддлтон. По всьому світу люди будували теорії про те, куди вона могла подітися. Хтось навіть припустив, що шлюб принцеси та принца на межі розлучення.

Але 22 березня принцеса зізналася, що в неї також онкологічне захворювання. Пізніше джерела повідомили, що медики виявили у Кейт рак товстої кишки. У своєму відеозверненні Міддлтон розповіла, що проходить профілактичну хімієтерапію, що передбачає прийом певних препаратів.

У моменти таких життєвих потрясінь людина розуміє: дрібні сварки, якісь негаразди – це така дрібниця! Дружина Вільяма не стала винятком і вирішила зробити крок до примирення з принцом Гаррі та Меган Маркл.

Гаррі та Меган

Гаррі та Меган

Нещодавно джерела повідомили, що принцеса особисто запросила родину Гаррі в гості та наполягла, щоб вони взяли із собою дітей – Арчі та Лілібет. Кейт хоче, щоб Джордж, Шарлотта і Луї потоваришували з двоюрідними братом та сестрою і не росли вдалині один від одного. Тим більше зараз, коли діти Кейт та Вільяма дізналися про хворобу мами, їм було б корисно відволіктися від того, що відбувається, і налагодити спілкування з родичами.

Сам Гаррі теж раніше зізнавався, що хоче, щоб його діти відчували себе у Великобританії як удома. Його дочка, якій у червні виповниться вже три роки, була на батьківщині батька лише один раз.

Попри все це, Меган зневажливо поставилася до прохання Кейт. Королівський експерт Том Куїнн в інтерв’ю Mirror заявив: «Меган не хоче везти дітей до Великобританії. На пропозицію Кейт вона не відреагувала».

Меган Маркл

Меган Маркл

Інший експерт – Річард Фіцвільямс – розмірковує: Арчі та Лілібет не винні у натягнутих стосунках своїх батьків із королівською родиною. При цьому дітей позбавляють їхнього законного права хоча б зрідка бувати у Великобританії.

Якщо раніше в Мережі писали, що саме Міддлтон налаштована проти спілкування із Сассекськими, то тепер усі зрозуміли, що ціпки в колеса на шляху до примирення великої родини вставляє Маркл.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Нагадаємо, коли стало відомо про хворобу короля, Гаррі одразу ж вилетів до нього з Америки. Зустріч принца з батьком була короткою, але дуже емоційною. Пізніше джерела розповіли, що родичі налаштовані відновити свої стосунки:

«Схоже, Гаррі засвоїв урок. Він справді хоче цього примирення. Я думаю, він був щасливий опинитися вдома в Англії хоча б на хвилину».

Меган перешкоджає примиренню Гаррі з сім'єю

Меган перешкоджає примиренню Гаррі з сім’єю

Оскільки Гаррі нещодавно програв свою заявку на посилення безпеки, колишня американська акторка може використати це як привід для відмови від візиту. Однак Фіцвільямс упевнений, що Чарльз зможе убезпечити сім’ю молодшого сина, якщо вони вирішать здійснити трансатлантичну подорож.

«Питання безпеки вирішуватиметься у кожному конкретному випадку, вони подбають про те, щоб поїздка була безпечною з боку Великобританії», – додав біограф.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *