У боях на Харківщині загинув директор Менського краєзнавчого музею

Фото: facebook.com/komitetG

У боях із російськими загарбниками у Харківській області загинув активіст та директор Менського краєзнавчого музею Віталій Крутий. Про це повідомляє Штаб порятунку спадщини у Facebook.

– Втрата у музейній спільноті України. На фронті загинув військовослужбовець, директор Мінського краєзнавчого музею Віталій Крутий. За інформацією міськради, воїн загинув 12 травня 2024 року поблизу Металівки на Харківщині, – зазначили у штабі.

Віталій Крутий був відомим на Чернігівщині екскурсоводом та громадським діячем, багато років очолював Мінський краєзнавчий музей імені В. Покотила. Його мобілізували у грудні минулого року.

  • Раніше в боях на Авдіївському напрямку загинув активіст із Покровська Дмитро Лисенко. Про його загибель повідомив п’ятий президент України, лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко.
  • Український актор театру та кіно Євген Шумілов загинув на фронті 30 квітня, намагаючись врятувати побратима. Про смерть військового написав український режисер Антоніо Лукіч, який працював разом із ним на знімальному майданчику реклами “Нової пошти”, знятої вже під час повномасштабного вторгнення.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *