Суми атакували три шахеди

Уночі Суми атакували три “шахеди”, з пошкодженої будівлі врятували медсестру

Фото: t.me/dsns_sumy

Уночі Суми атакувало три “шахеди”, з пошкодженого позашкільного оздоровчого закладу врятували медсестру. Про це уранці 20 липня повідомила Сумська ОВА.

– Внаслідок влучання пошкоджено приміщення закладу з послідуючим загоранням. На місці події бригадою швидкої медичної допомоги надано допомогу медичній сестрі закладу. Наразі пожежу ліквідовано, — йдеться у телеграм-каналі обласної військової адміністрації.

Дрони-камікадзе атакували Суми близько 01.30. Один безпілотник збили сили ППО ЗСУ, другий — підбили. На місце влучання БПЛА приїхали співробітники ДСНС та поліції.

У ДСНС Сумської області розповіли, що унаслідок російських ударів зруйновані та горіли будівлі на території дитячого табору. 

Також у ніч на четвер Росія атакувала Миколаїв, у центрі міста пошкоджено триповерховий житловий будинок, 18 людей постраждали, зокрема пʼять дітей.

3 липня у Сумах три людини загинули після влучання “шахедів” у багатоквартирні житлові будинки у центрі міста. За словами президента Зеленського, метою Росії була будівля СБУ.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *