Стало відомо про загиблого в результаті удару РФ по Одесі

Стало відомо про загиблого в результаті удару РФ по Одесі

Фото: facebook.com/DSNSODE

В Одесі співробітники ДСНС продовжують розбір завалів в середмісті, куди вночі влучила російська ракета. Вже відомо про загиблого, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

– На жаль внаслідок нічної російської атаки маємо одного загиблого в Одесі. Загиблий – охоронець цивільної будівлі, 2002 року народження, – наголосив Кіпер.

Він додав, що вночі РФ атакувала область 12 “шахедами” та 2 “Калібрами”.

– На жаль, не всі ракети вдалось знищити, зокрема, надскладні для ураження надзвукові ракети типу Х-22 та “Онікс”. Атакувавши саме порти зернової угоди, завдавши пошкоджень портовій інфраструктурі, терористи влучили також в об’єкти цивільної інфраструктури, які ніяк не повʼязані з портами, – розповів Кіпер.

За його словами, ворог зруйнував адмінбудівлю в середмісті Одеси, де вибуховою хвилею пошкоджено ще кілька будинків, в тому числі житлових. 4 місцевих мешканці отримали поранення, серед них 1 дитина.

Удар по Одесі 20 липня. Фото: facebook.com/DSNSODE

Крім Одеси РФ вночі вдарила по Миколаєву. Відомо про  руйнування декількох поверхів триповерхового будинку та пожежу площею 450 кв. м, яку вогнеборці ліквідували о 07:45. Наразі там також триває розбір завалів. Постраждало 19 людей. За медичною допомогою звернулися вісім людей – госпіталізовано двоє, серед них дитина. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *