Росія вдарила по Дніпру та області, загинула дитина, горить п’ятиповерхівка

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Зранку у п’ятницю, 19 квітня, Росія нанесла ракетний удар по Дніпру. Масований обстріл стався о 5 ранку, загинула дитина, повідомив  голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

– У Дніпрі горить п’ятиповерхівка. Вона частково зруйнована. Під завалами можуть бути люди.  На зараз, попередньо, шестеро постраждалих, – пізніше зазначив він.

Пізніше він додав, що число постраждалих внаслідок ракетної атаки по області постійно збільшується. Станом на 8 ранку було відомо про 15 поранених . Всі мають поранення середнього стану 

Кривий ріг – постраждало 3 людей. Стільки ж у Синельниково. Серед них і 2 дітей. На жаль, одна восьмирічна дитина померла в лікарні. Співчуття рідним та близьким, – додав Лисак. 

Через російську атаку затримується рух поїздів залізничному вокзалі. Висадка та посадка не відбувається.  Є збої у русі місцевих видів транспорту. 

За даними Суспільного, перші вибухи пролунали в місті о 5.11. О 5.14 місцеві мешканці повідомили про повторні звуки вибухів. Портал “Чому тривога | Радар” повідомив, що це була комбінована атака крилатими ракетами, балістикою та “шахедами”.  

Удар по Дніпру 19 квітня. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Удар по Дніпру 19 квітня. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

  • Попереднього разу Росія вдарила по Дніпру вдень 18 квітня. Декілька вибухів сталися в період між 10 і 11 годинами. Ворог вдарив по Дніпровському району. Постраждали двоє чоловіків – 30 і 35 років. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості.  Є декілька займань. 
  • У ніч на 18 квітня РФ атакувала Україну 13 дронами, атака велась двома хвилями з інтервалом в 3 години. Групи ударних БПЛА Shahed-131/136 йшли з півдня в центральні та західні регіони країни.Попри те що повідомлялось про вибухи на Івано-Франківщині та Харківщині, влучань не допущено. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *