І некрасива, і грати не вміє: яскраву зірку Голлівуду втоптала в багнюку патріарх світу кіно

Американська акторка Сідні Свіні голосно заявила про себе після виходу серіалів Netflix «Суцільний відстій!» та HBO «Ейфорія». Після цього Сідні з’явилася в успішних проєктах – «Оповідь служниці», «Білий лотос», а також у кримінальній драмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді». Проте впливова жінка у Голлівуді не оцінила зовнішність та талант актриси.

Одна з провідних жінок-продюсерів Голлівуду Керол Баум заявила, що популярність молодої зірки свідчить про те, що культура пробудження занепадає.

«Є актриса, яку зараз усі люблять – Сідні Свіні. Я не розумію Сідні Свіні. Я дивилася в літаку фільм із нею, бо хотіла його подивитися. Я хотіла знати, хто вона і чому всі про неї говорять. Я дивилася цей фільм – вибачте людей, котрі люблять цю романтичну комедію, де герої ненавидять один одного», – зазначила Керол.

Сідні Свіні

Сідні Свіні

Баум веде курси продюсування у Школі кінематографічних мистецтв USC, вона обговорила актрису зі своїми учнями.

«Я сказала своєму класу: “Поясніть мені популярність цієї дівчини. Вона некрасива, вона не вміє грати. Чому вона така популярна?”. Ніхто не мав відповіді», – жорстко висловилася продюсерка.

Одкровення прозвучали у розмові з кінокритиком Джанет Маслін, з якою Керол обговорила фільм 1988 року «Мертві дзвонарі» з Джеремі Айронсом у головній ролі. Баум просувала стрічку свого часу.

Керол Баум

Керол Баум

Керол є впливовою персоною Голлівуду. Вона продюсує фільми з Дженніфер Еністон, Майклом Дугласом, Доллі Партон та іншими зірками. За її плечима понад 30 успішних проєктів. Тому така оцінка з її вуст для Свіні не лише образлива, а й загрожує серйозними неприємностями у кар’єрі.

Одна з найгарячіших і найперспективніших дівчат у Голлівуді за останні шість місяців з’явилася у трьох фільмах: «Будь-хто, крім тебе», «Мадам Павутина» та «Бездоганний». Найближчим часом Сідні збирається знятися в блокбастері Marvel «Жінка-павук», а також у рімейку відвертого науково-фантастичного бойовика з Джейн Фондой 1968 «Барбарелла». При цьому Керол Баум далеко не перша, хто поставив під сумнів акторські здібності Свіні. Багато критиків вважають, що успіх актрисі принесла її безсоромна сексуальність.

Безсоромна сексуальність

Безсоромна сексуальність

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *