Тато хоче, щоб росіяни нас вбили: сім’ю зірки серіалу Просто Надія зруйнував Міхалков і війна

Зірка серіалів “Просто Надія”, “Поки станиця спить” та фільму “Чорний Ворон” Зоряну Марченко досі багато українців сприймають, як російську актрису. Навіть коли у березні цього року вийшла “Просто Надія” у соцмережах з’явилося багато хейту. Люди із ненавистю та образою писали: “Навіщо під час війни на головну роль взяли російську актрису?!” В інтерв’ю YouTube-каналу Аліни Доротюк вона розповіла про відносили із колишнім своїм чоловіком, актором-путіністом, а також про відносини із свекрухою, котра прихистила її на початку великомасштабного вторгнення.

“Був час, коли я думала, що туди можна їздити працювати. Жити там я ніколи не хотіла. З початку я не розуміла, чому на роль взяли російську актрису, а не мене. Я дивилася потім результат і не бачила, щоб вона робила щось особливе у кадрі або була б набагато красивішою. Бувало таке, що мене затверджували, але всі інші актори були з Росії.

Просто у батька моєї доньки був агент. Ми разом знімалися в Україні і він мені якось запропонував спробувати співпрацювати з його агентом і я погодилася. До того моменту у мене агентів не було. І вона погодилася представляти мене. І дуже швидко знайшовся один проєкт. Але він так і залишився моїм єдиним російським проєктом відзнятим там.

Залишилися там жити тому, що була вагітна, а батько Агати Олександр Ведменський жив там. Я його тільки так і називаю – батько моєї доньки. Бо казати про нього – колишній чоловік або називати його на ім’я я зараз не хочу. Хоча майже два роки ми були офіційно одружені”, – розповідає Марченко.

Народовши у Москві залишилась сама без підтримки

Народовши у Москві залишилась сама без підтримки

З 2014 року Зоряна була дружиною українського актора Олексія Тритенка. котрий зараз служить у лавах ЗСУ. Але вже у 2016 році народила доньку від іншого чоловіка, російського актора Олександра Ведменського. Причому їх роман розвивався дуже стрімко. Вже за два місяці після знайомства вони одружилися. 

“Це було щось нереальне і я не знаю як це відбулося. Він зробив мені пропозицію і я погодилася. Але зараз я розумію, що тоді не була готова до сім’ї. І не менш важливе те. що ми не встигли один одного пізнати. Разом ми були менше, ніж пів року. Потім ми прийняли рішення роз’їхатися і прийняли рішення, що це все. Я не зраджувала йому. А з Льошою зовсім інша історія. Після розлучення з ним я не хотіла серйозних відносин. Просто займатися роботою і все.

Але, як то кажуть бог вирішив інакше. Я дізналася, що вагітна. Дитину, від людини котру не любила, я не хотіла. Він мені сказав, що не хоче жити у Києві, тому поїхали туди. Тоді я вирішила, що це правильно, поїхати за батьком дитини. Прийняти рішення народжувати мені допомогла мама. Вона сказала мені: “А коли ти будеш готова? Ти ніколи не будеш готова. Якщо дитина прийшла, значить так треба”. Але коли я з усіма речами переїхали до нього та народила він каже мені: “Я пішов вчитися до Міхалкова”. Для мене це була як зрада, бо він на весь день уходив і я з дитиною залишалася сама. Мені навіть ні з ким було поговорити. Тоді я пережила першу депресію”, – згадує Зоряна. 

Восьмирічна донька Агата не знає, що відповісти на смс батька-путініста

Восьмирічна донька Агата не знає, що відповісти на смс батька-путініста

Не дивлячись на те, що Марченко вже розлучилася з Ведменським контакти під час війни вони якийсь час підтримували. Навіть на початку великомасштабного вторгнення вона разом з донькою Агатою виїхала на декілька місяців до свекрухи у Нідерланди. 

“Тепер, коли донці виповниться 14 років, я хочу змінити їй місце народження та прізвище. Згодом вирішимо, може й по батькові поміняємо. Зовсім нещодавно я прочитала, що він побився на вулиці з людиною, котра виступає проти війни. Тобто, (Ведменський) відверто підтримує те, що відбувається. Зараз ми з ним не спілкуємося. Це було лише до вторгнення, через доньку. Він сюди приїздив і вони зустрічалися ненадовго. А коли воно почалося він був першою людиною, котра мені подзвонила. Це трапилося о шостій ранку і спитав: “Ну, як ви?” Він запропонував мені приїхати до Саратова, бо там у них є будинок. Але я відповіла, що це повна дурня.

Тоді він запропонував поїхати до його мами. Стосунки з нею та з ним це абсолютно різні речі. Вона вже давно поїхала до Нідерландів та вийшла там заміж. Зараз вона постійно на зв’язку, пише, цікавиться, надсилає гроші. А з ним ми взагалі не спілкуємося, бо коли ми вже були там він подзвонив мені і спитав, як ми, а потім запропонував подивитися, що каже Міхалков. Зараз він мені вже нічого не пише, але надсилає смс Агаті. Хоча Вона знає, що він живе там, тому каже: “Якщо він там і знає, що відбувається, то він хоче, щоб росіяни нас вбили?” Донька не відповідає йому на них, бо не знає, що. ”, – каже актриса.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *